Are you ready for “Pool Party”?A ste za Pool Party?

If you’re ready than dive into this wonderful blue shade with me. This one totally hit me by surprise! I didn’t expect it to be so perfect and maybe I got my favourite light blue shade… Unbelievable!

Essence - Colour & Go - Pool Party Do you see the shimmer? It has glass flecked shimmer and I love it. It is bold sky blue with lots of shimmer in it. The shimmer glows like crazy in the sun. There are two coats in the picture and I didn’t have any application problems.

Essence - Colour & Go - Pool PartyDo I have to write more? I LOVE IT! What do you think?

Če ste za, se potopite z menoj v ta neverjetno čudovit moder odtenek. Mmm… popolnoma me je presenetil, ker od njega nisem pričakovala veliko… dobila pa sem morda najlepši svetlo moder odtenek v svoji zbirki! Neverjetno!

Essence - Colour & Go - Pool Party

A vidte ta šimer? Kot majhni drobci stekla. Barva je živahna svetlo modra. Osnova deluje malo vodena do “jelly”, a je lak vseeno dobro pigmentiran. Na fotografiji sta dva nanosa.

Essence - Colour & Go - Pool PartyKaj naj še napišem? Očarana sem… Kaj boste pa vi napisali?

17 thoughts on “<!--:en-->Are you ready for “Pool Party”?<!--:--><!--:sl-->A ste za Pool Party?<!--:-->”

  1. I bought him and I can’t wait to do it on my nails, im addicted to essence I also bought 07 rock it baby and from the summer of love collection 03 I love the nailpolishes!

    Reply
  2. Sem ga imela danes že v roki, pa je potem zmagal razum.  Dovolj je lakov. Najprej moram to pomazat, potem pa v nabavo. :blush:

    Reply
  3. Aaaaaaaaaaaaa, Maestra sem vedla, da boš ti najdla lakec ki bo pasal k mojim kopalkam… Že vidim, da moram nujno, nujno v Millerja. :nails: :wub:

    Reply

Leave a Comment