Facebook winner!Opis in ocena: NEOM Luxury Organics + presenečenje

I’m proud to announce, that we reached over 20 fans yesterday on our Facebook page. :w00t: We had to do something special, of course. So we rewarded our 20th fan with a great gift.

Nina Bokalič will receive an organic candle from NEOM Luxury Organics. The smell is English Lavender, Sweet Basil and Jasmine. I can tell you, the smell is really nice.

Nina, congratulations!

I’d like to thank Nati Studio for their contribution! :rose:

Again, I’d like to invite you to our Facebook page and become our fan. Click on the picture below or on the button “Connect with Facebook” on the right side of the blog. —>



Organski razpršilec za prostor SREČA

z vonjem maroške vrtnice

Vsi, ki obožujete vonj vrtnic, boste verjetno oboževali tudi tole razpršilo. Vonj je resnično nežen in pristen ter nič umeten, kar mi je izredno všeč. Razpršilo je precej koncentrirano, zato se ga porabi precej malo. Ko sem prvič škropila stanovanje, sem kar malo pretiravala. Končalo se je z zračenjem stanovanja. :blush: Za moj okus je za srednje velik prostor dovolj samo en pritisk. Vonj se lepo razporedi po prostoru in se kar nekaj časa tudi obdrži. Resnično fino razpršilo, ko bo trajalo dolgo časa. Ker nisem strašen ljubitelj vrtničnega vonja, razmišljam, da bi si privoščila kak drug vonj, tega pa podarila mami. To dejansko nima čisto nobene veze z vonjem izdelka, ampak samo z mojim dojemanjem vrtničnega vonja … Če vam kaj pomaga, vonj me malenkost spominja na vonj balzama za ustnice Balm Balm Rose Geranium.

Razpršilo je super tudi za odišavljanje posteljnine ali zaves. Pršite z razdalje 20cm.

Vsebina: 170ml.

Vonji, ki obstajajo:

  • maroška vrtnica
  • sivka, jasmin in palisander
  • limona in bazilika
  • jasmin, ingver in sandalovina

Organska sveča za POŽIVITEV

z vonjem limonske trave, mete in rožmarina

Ta vonj pa naravnost obožujem! :w00t: Prevladujeta vonja limonske trave, ki ga podkrepi še vonj mete. Rožmarina skoraj ne vonjam, kar mi je všeč. Vonj je nežen in pristen. Čisto nič umeten. Svež in poživljajoč. Svečo sem imela nekaj tednov neprižgano na mizi in se v tem času ni razdišala. Hkrati pa vonj ni moteč. Vsake toliko vonj iz jedilnice prinese tudi v dnevno sobo. Res neverjetno!

Danes sem svečo končno le prižgala in rečem lahko, da zelo lepo gori. Vonj je zelo nežen. Nič posebnega. Iz sveče se ne kadi. Gori enakomerno. Na embalaži piše, da je sveča iz rastlinskega voska in 100% čistih esencialnih olj. Gorela naj bi  do 55ur.  Hkrati pa naj ne bi bila prižgana več kot 4 ure. V trgovini so mi pokazali, da sveča zgori popolnoma do konca. Na koncu nam tako ostane masivna steklena posoda. Super!

Na uradni spletni strani sem našla posnetek, ki lepo prikaže, kako sveča gori …

Različnih vonjev je enajst. Vsi so opisani TUKAJ.

Sveča na zgornji fotografiji je s tremi stenji in 380 g voska. V ponudbi so tudi mini sveče z enim stenjem in 75 g voska, ki naj bi gorele do 20 ur.

Neom ima v ponudbi tudi pokrov za sveče, s katerim lahko svečo enostavno ugasnete. Pokrova sicer nimam, zato ne morem nič konkretnega napisati o njem. Ideja pa se mi vseeno zdi super!

Neom izdelke lahko kupite v prodajalni Nati, ki pa 26.2.2010 zapira svoja vrata. Sporočajo nam:

Cenjene stranke obveščamo, da bo NATI prodajalna v Ljubljani, Bežigrajski dvor odprta samo še do petka, 26.2. V tem času vam nudimo za nakup izdelkov blagovnih znamk NEOM, The Organic Pharmacy in Essential Care 50% popust. Darilne bone je možno vnovčiti do zaprtja trgovine dne 26.2.2010.

Naslov: Peričeva 35, 1000 Ljubljana.

Odpiralni čas: ponedeljek – petek, 8.00 – 17.00

Ponovno bi vas radi spomnili, da imamo sedaj tudi Facebook stran, ki je že poskrbela za prvo presenečenje.  :w00t: Vabljeni ste, da nas obiščete tudi na Facebook-u in postanite naš Fan. :w00t: Kliknite na fotografijo spodaj…

Parokeets

Create your badge

… ali pa klinknite gumb “Connect with Facebook” na desni strani bloga. —–>

Se sprašujete, kaj je presenečenje na Facebook-u?

Oboževalka Nina Bokalič si je prislužila mini svečo Neom Tranquility z vonjem sivke, sladke bazilike in jasmina. Mmmm… zelo prijeten vonj!

Nina, čestitke!

Nina, prosim, posreduj nam svoje podatke o pošiljanju na email: blogAFNAparokeets.com.

Hvala, Nati Studio za prispevane izdelke!

Leave a Comment