Video tutorial: Fall inspired make-up lookVideo vodič: Jesensko obarvan make-up look

OMG, it’s snowing outside and I have a fall inspired make-up tutorial for you today. This is a make up tutorial I’ve posted on YouTube a long time ago but haven’t posted on Parokeets yet. So here it is.

Products used:
BH Cosmetics – 120 color palette 2nd edition
Barry M – Super Soft Eye Crayons in No. 3
Misslyn – Dip Liner in 22
Barry M – Blusher in Raspberry
Make Up Factory – Real Lip Lift lipstick in 223.47
Artdeco – All in one mascara
BH Cosmetics brushes (10 pcs Deluxe Brush Set + Blending brush)
Essence – Smokey Eyes brush

Although this tutorial is called “Fall/Autumn inspired make-up look”, it doesn’t mean you can’t wear it in the winter or you can even transform it into a Christmas look if you use your imagination. In the next couple of days I’ll try to post some Christmas inspired manicures or maybe even make up looks … Would you be interested in that?

*I got the BH palette for my birthday.Ohjej, zunaj sneži, jaz pa objavljam jesensko obarvan make-up vodič. Ta video sem objavila precej časa nazaj na svojem YouTube kanalu, nisem ga pa še objavila tukaj. Tako ga objavljam danes.

Izdelki, ki sem jih uporabila v videu:
BH Cosmetics – 120 color palette 2nd edition
Barry M – Super Soft Eye Crayons v odtenku No. 3
Misslyn – Dip Liner v odtenku 22
Barry M – Blusher in Raspberry
Make Up Factory – Real Lip Lift šminka v odtenku 223.47
Artdeco – All in one maskara
BH Cosmetics čopiči (10 pcs Deluxe Brush Set + Blending brush)
Essence – Smokey Eyes čopič

Čeprav se vodič imenuje “Jesensko obarvan make-up look”, to ne pomeni, da ga ni moč nositi pozimi ali ga celo transformirati v božični look. Bodite kreativni in uporabite svojo domišljijo. ;) V prihodnjih dneh bom poskušala objaviti še kakšno božično manikuro in morda celo kak božično obarvan make up … Bi vas kaj takega sploh zanimalo?

*BH paleto sem dobila za svoj rojstni dan.

12 thoughts on “<!--:en-->Video tutorial: Fall inspired make-up look<!--:--><!--:sl-->Video vodič: Jesensko obarvan make-up look<!--:-->”

  1. Super vodič in fantastičen look. Tudi jaz sem si ga že nekajkrat ogledala in si ga bom še.
    Nestrpno pričakujem ideje za prazničen look, da bom lahko kakšno uporabila :haha:

    Reply
  2. :drop: Za dol past dobro. Hvala, da si še tukaj objavila, na YT kanalu sem pozabila pogledat ko sem dobila obvestilo na mail. Marička, eye look mi je božanski. Ma kaj božanski, ima me, da bi kupila tole paleto samo zaradi te kombinacije. Živahnost mi je noro všeč, takisto kombinacija s teal spodnjim delom looka. :love: Noro lepo! Edino kar bi zamenjala je šminka, ampak to je predvidljivo, ker nisem ljubitelj nude šmink. :)

    Eno vprašanje, če utegneš. Kako se lahko tako namažeš z maskaro ne da bi si popacala veke, je to kakšna skrivnost? Če bi si jaz namreč tako potegnila od korena naprej, bi imela vse popacan. Ali je to pač zato, ker imam tako kratke trepalnice?

    Reply
    • PA še eno vprašanje – kako pigmentirani so odtenki v celi paleti, so v povprečju odtenki dobri? Ne bi je rada naročila in potlej ugotovila, da je polovica barv preslabotnih.

      Reply
      • V povprečju odtenki niso slabi. Če lahko še nekaj časa potrpiš in počakaš z nakupom, se lahko potrudim in napišeš kak krajši (a vseeno uporaben) review o paleti.

        Reply
    • Me veseli, da ti je look všeč. :happy:
      Hmm, tudi sama si velikokrat popacam veko z maskaro. Tako da nimam nobene skrivnosti. Morda samo natančnost, cik-cak gibi in pazljivo do korena. Verjetno ni krivo, da so trepalnice kratke, bolj verjetno kako so raščene. :think: Probaj jih prej ukriviti in potem pazljivo z maskaro do korena trepk in potem nežno cik-cak proti konicam. Če imaš kratke trepalnice, poskusi z maskaro, ki ima manjšo krtačko.

      Reply
      • Hvala za nasvete! Bom poskusila tako. :yes: Zdaj preizkušam novo maskaro, bom še videla, kako se bova razumeli. :) Pa verjetno bom kupila ArtDecojev gel za trepalnice, da jim mičkeno pomagam pri rasti, ker so res uboge.
        Sicer se pa s paleto nikakor ne mudi, sumim, da bo šele čez nekaj mesecev na vrsti, prej imam druge stvari v planu za kupit, ki so nujnejši.

        Reply
  3. Čudovito in zelo lepo ti pristaja. Absolutno še kakšna ideja/tutorial za božični ali še boljše..novoletni look. :rose:

    Reply

Leave a Comment