How to subscribe in WordPressKako se prijavite (subscribe) v WordPress

Where do you subscribe? Go to the Register button in Meta section and follow the instructions.

Parokeets blog - WordPress subscribe
Parokeets blog – WordPress subscribe

When Register page opens, you have 2 options. You can either fill the form (Username, e-mail, CAPTCHA) or you can sign in with one of your accounts (Google, Blogger, Facebook, Twitter, OpenID or Yahoo).

Parokeets blog - WordPress Register
Parokeets blog – WordPress Register

Second option is faster and does pretty much the same thing as first one.

Once you are logged in WordPress, you can see new menu line at the very top of the page. Click on your nickname to manage your data: change your site, email, newsletter subscription, add avatar, nick, change password, vote …Kje se lahko prijavite v Parokeets blog? Kliknite na Prijava v Meta sekciji in sledite navodilom.

Parokeets blog - WordPress Prijava
Parokeets blog - WordPress Prijava

Ko se odpre nova stran, imate na voljo 2 opciji. Ali izpolnite formular (vzdevek, elektronski naslov, CAPTCHA) ali pa se prijavite s katerim izmed vaših obstoječih računov (Google, Blogger, Facebook, Twitter, OpenID, Yahoo).

Parokeets blog WordPress Prijava
Parokeets blog WordPress Prijava

Drugi način je hitrejši, rezultat pa je enak.

Ko ste logirani v WordPress, se vam na vrhu strani pojavi dodatna orodna vrstica. Če kliknete na vaše ime, lahko urejate podatke: dodate avatar (prikazno sličico), naročnino na novičke, spremenite vaš vzdevek, e-poštni naslov, spletno stran, spremenite geslo, glasujete v anketi …

1 thought on “<!--:en-->How to subscribe in WordPress<!--:--><!--:sl-->Kako se prijavite (subscribe) v WordPress<!--:-->”

Leave a Comment