Deborah – Shine Tech – No. 18Adijo zima!

Deborah - Shine Tech - No.18Deborah – Shine Tech – No. 18 is a black based nail polish, which is packed with holographic glitter. The glitter isn’t very big, but the polish dries to a rough finish. One coat of a good top coat smooths everything out. The polish is very pigmented. The pictures show only one coat with flash. The picture below was made in full sun.

The holographic effect is truly visible in the sun but I couldn’t capture it well in the picture.

The glitter in the polish is square shaped and not round as you might have expected.Zima in pomlad sta se danes srečali in po Ljubljani hodili z roko v roki. Zunaj so plesale snežinke, medtem ko je sonce sijalo na vso moč. Zima se poslavlja v velikem slogu, pomlad prihaja z velikimi koraki.

Konec zime je vsekakor treba proslaviti! Kako drugače kot s posebnim lakom, ki predstavlja zimo in nakazuje pomlad. Ki je vampy, a ima vseeno v sebi živahnost pomladi. Najprimernejši za to priložnost se mi je zdel lak Deborah – 18 (linija Shine Tech). Gre za odtenek s črno osnovo in polno holografskega glitra. Gliter ni tisti običajen velik gliter. Po velikosti bi ga lahko prištevala k šimru, vendar je po nanosu čutiti gliter pridih, saj se lak posuši v hrapavo površino. En nanos (Poshe) nadlaka zgladi površino. Rezultat je fantastičen. Sploh na soncu se holografski gliter neverjetno lesketa v različnih barvah.

Deborah - Shine Tech - 18 (flash)

Lak je izredno pigmentiran. Na fotografijah je le en nanos. Zgornja fotografija je bila narejena s pomočjo bliskavice, saj sem le z bliskavico ujela močen holografski efekt, ki je sicer dobro viden na soncu.

Deborah - Shine Tech - 18 (sun)

Na soncu je holografski efekt zelo očiten, a ga žal nisem uspela dobro ujeti v objektiv.

Kot zanimivost, gliter v laku je kvadratne oblike in ni okrogel. To sem opazila šele na fotografijah. Deborah kozmetiko se dobi med drugim v drogerijah Müller, kjer sem za zgornji lak odštela 6,19€. V steklenički je 8,5ml.

Še že veselite pomladi?

3 thoughts on “<!--:en-->Deborah – Shine Tech – No. 18<!--:--><!--:sl-->Adijo zima!<!--:-->”

Leave a Comment