Manhattan in OPI sodelujeta ;)

Kako sem jaz v zaostanku… Na računalniku imam namreč ogromno fotografij, ki vam jih še nisem pokazala. In iz dneva v dan nastajajo nove. Danes torej fotografije iz arhiva. :cheerful:

Tokrat gre za sodelovanje Manhattan in OPI lakov za nohte.  :cheerful:  Manhattan je iz omejene izdaje, zato se ga verjetno ne da več dobiti. Na steklenički piše High Tech. :cool: Odtenek se imenuje 107N. Gre za kovinski temno siv odtenek, s katerim ni bilo problemov pri nanašanju.

OPI – Purple With A Purpose je čudovit vijoličen odtenek, ki se prav tako lepo nanaša. Odtenek je zelo podoben odtenku Birds Of Paradise znamke Jessica. Fotografijo najdete v TEM prispevku.

Manhattan - High Tech - 107N in OPI - Purple With A PurposeManhattan - High Tech - 107N in OPI - Purple With A PurposeManikura je malo posebna, vendar še zmeraj “nosljiva”. Kaj menite? Vam je všeč ali ne?

4 thoughts on “Manhattan in OPI sodelujeta ;)”

  1. Hvala!

    Ribica, če se prav spomnim, sem ga kupila v Avstriji, vendar vem, da so ga imeli tudi pri nas. Če me spomin ne vara, so ga pri nas prodajali v DMjih.

    Oba odtenka sta čudovita. Vsak zase in skupaj. Manhattan je super, ker ni srebrn, ampak resnično temno siv. In še za metalik odtenek se res perfektno nanaša ;)

    Reply

Leave a Comment