Nekaj “Avonov”…

Pred kratkim sem vam predstavila čudovit sivo moder odtenek Blue Flare.

Avon - Nailwear Pro - Blue FlareTokrat imam za vas še dva odtenka znamke Avon. Prvi je krem “hot pink” odtenek z imenom Viva Pink. Nanaša se popolnoma brez težav. Na fotografiji sta dva nanosa.

Avon - Nailwear Pro - Viva PinkDrugi odtenek Coral Reef. Gre za krem rdeče koralen odtenek. Tudi pri tem odtenku je nanos popolnoma neproblematičen. Na fotografiji sta dva nanosa.

Avon - Nailwear Pro - Coral ReefCoral Reef je zelo podoben odtenku S-he 305.

Avon - Nailwear Pro - CoralReef vs. She - 305Razlika med njima je minimalna. Težko je reči, katerega izbrati. Vsak ima svoje prednosti. S-he je dostopnejši in cenejši, medtem ko se Avon resnično čudovito nanaša. Izbira je vaša.

Za konec še KOTD…

Avon - Nailwear Pro - Viva Pink in Konad m61Uporabila sem ploščico m61. Pri konadiranju sem se poigrala z različnimi “navadnimi” laki: Jessica – Fancy Fishnets, Butterfly Kisses, N.Y.C. – Skin Thigh Denim Creme, Sally Hansen Salon – Night Hydrangea. Moj favorit za konadiranje med izbranimi je Fancy Fishnets. Vzorec se perfektno odtisne. Najmanj sem bila zadovoljna z Night Hydrangea, saj je bil vzorec na moji podlagi manj opazen.

Nad prenovljenimi Avon laki sem zelo navdušena. Nanašajo se čudovito, obstojnost pa je prav tako dobra.

Imate kakšne izkušnje z Avon laki? A ste videli, da imajo v trenutnem katalogu nov odtenek? Rumen!!!  :w00t: Upam, da se tudi “rumenko” tako čudovito nanaša!

10 thoughts on “Nekaj “Avonov”…”

  1. Naročila sem Sunshine, Blue Flare, Coral Reef in Midnight Plum in to za ceno 13,80 €, kar se mi ne zdi tako zelo pretirano. :nails:

    Reply
  2. Ribica :wub: , držim pesti, da dobite Ethno Couture TE, ker je res krasna!!! Trenutno imam rumenkota na nohtih in je :wub: Katere Avončke pa si naročila?

    Reply
  3. Pri nas spet sigurno ne bo te Ethno Couture, kot ni bilo Summer of Love. :ermm: Sem pa včeraj takoj šla preverit Avonov katalog in ker imajo akcijo naročila 4 lakce. :whistle:

    Reply
  4. Jap, žal je težko v naprej vedeti, kateri lak bo dober konadiranje :angry:

    Ethno Couture TE je bila pa že danes na policah ;) Upam, da mi bo uspelo jutri že fotke postat ;)

    Reply
  5. Aja?  Roznat je krasen! Tole z konadiranjem z navadnimi lakci mi je pa zelooo vsec..  Samo je problem najt kaksen bolj gost lakec :(
     
    Drugace pa tudi Essence ima od ju3 rumenkote na polici v LE.

    Reply

Leave a Comment