Kultna Dita manikura

Naslednji iz Urban Decay serije je odtenek Cult. Modro zelen odtenek z zlatim šimrom in šimrastim do folijastim finišem. Zanimivo, da je osnova precej modro zelena, a ga zlat šimer naredi skoraj rumeno zelenega. Na fotografijah je žal izpadel nekoliko preveč modro zelen, kot je videti v resnici.

Urban Decay - CultNanos je bil popolnoma neproblematičen. Na fotografiji sta dve plasti.

In sedaj še ne-tako-zelo-kultna Dita manikura. :biggrin:

Urban Decay - Cult + Avon - Mirror Shine - Gold Foil + Vollare - Nail Artistic - 123Priznam, da je bila ideja veliko boljša, kot je sama izvedba. Prostoročno risanje lunic mi žal ne gre najboljše od rok. Sama kombinacija barv mi je zelo všeč. Za lunice sem uporabila laka Avon – Mirror Shine – Gold Foil in čez njega še Vollare – Nail Artistic – 123.

6 thoughts on “Kultna Dita manikura”

  1. Najprej sem probala odtisnit kar s Chez-Delaney frenč vzorci, a se mi vzorec ni lepo odtisnil ob obnohtni kožici. Pred časom sem to res delala s šablonami za frenč. Nihrida pa je tudi pokazala, da to lahko narediš z okroglimi ojačitvami za papir (oz. luknjice). Jaz sem bila prelena in sem sprobala kar s tankim čopičem, a pač… moja roka ni zmogla… risarskih sposobnosti res nimam. :cry:

    Reply
  2. Meni bi kombinacija barv še šla skozi, če bi bile lunice lepše. :blush: Predvidevam, da je potrebna kaka šablona za lepo obliko. Mogoče okoli obrnjena polkrožna nalepka za french? :think:

    Reply
  3. meni se tudi zdi malo ponesrečena barva kombinacija – tale zlata mi ne gre..pomoje bi bilo izpadlo z temno modro, srebrno ali kaj podobnega
    sicer je pa tale Cult PREkrasen!

    Reply
  4. A potem moram jaz prva tole komentirati :whistle:
    Meni ni všeč  :ermm: , mislim, manikura. Lakec mi je lep, lepo ti paše, manikura pa mi ni všeč. Morda bi izpadla bolje s kako drugo barvo? :think:

    Reply
  5. Hahaha, a zdaj se bodo pa končo vsule konstruktivne kritike?!? :silly: Super!

    En mini zagovor… Na fotkah tale zelenko ne izgleda dovolj rumen in šimra ni videti na fotkah, zato zlata totalno ne gre zraven. V živo se je meni zdela boljša kombinacija. Ampak kaj naj rečem… Sigurno pa ni nekaj spektakularnega ali celo kultnega. :haha: Naslov je itak samo igra besed. Se mi pa zdi čisto OK, če sem in tja prilepim tudi kakšno neposrečeno zadevo, da ne boste mislili, da vedno uspe… kje pa. :wink:

    Reply

Leave a Comment