Christmas overdose

OPOZORILO! Če ste alergični na kič, potem ne berite naprej!

Tisti, ki ljubite kič in po vrhu še rdeče, bo tale prispevek pravi raj za vas. :wink: Za vse ostale, ki ste samo radovedni, pa upam, da ne razvijete alergije. :biggrin:

Šalo na stran … V slikah vas bom popeljala skozi različne faze nastajanja izredno “over the top” manikure, ki pa morda celo pride v poštev na božični večer. :think: Poimenovala sem jo “Christmas Overdose“. Le zakaj? :biggrin:

Za začetek dve plasti Avon – Rubby Slippers, ki me ni kaj preveč navdušil. Zame je barva presvetla. Gre za “jelly” osnovo, v kateri s kopljejo srebrne bleščice, ki pa jih ni ogromno.

Avon - Ruby SlippersAvon - Ruby SlippersAvon - Ruby SlippersČez Rubby Slippers sem nanesla eno plast Avon – Golden Dream, ki je zelo prosojen odtenek z drobnimi zlatimi bleščicami raznoraznih oblik. Pravzaprav izgledajo kot drobne krpice. Na prstanec sem nanesla eno plast močno bleščičastega odtenka CND – VIP Status.

Avon - Ruby Slippers, Golden Dream, CND - VIP StatusAvon - Ruby Slippers, Golden Dream, CND - VIP StatusZa konec še Konad z lakom Avon – Mirror Shine – Gold Foil in ploščicama m14 ter m61. Na sredincu pa rdeč kamenček iz seta kamenčkov znamke S-he.

Avon - Ruby Slippers, Golden Dream, CND - VIP Status + Konad IP m61 in m14 z Avon - Gold FoilAvon - Ruby Slippers, Golden Dream, CND - VIP Status + Konad IP m61 in m14 z Avon - Gold FoilAvon - Ruby Slippers, Golden Dream, CND - VIP Status + Konad IP m61 in m14 z Avon - Gold FoilZdaj razumete, zakaj sem manikuri nadela takšno ime? In kako se vam zdi? Popolnoma “over the top” ali sprejemljivo? :nails:

15 thoughts on “Christmas overdose”

Leave a Comment