S-he Stylezone: 314 nail polish (swatch, review)S-he Stylezone: 314 lak za nohte (opis, ocena)

I bought S-he Stylezone – 314 nail polish not too long ago. I think it’s a new shade. It least it was new to me at that time. It’s a very nice dark teal shade without shimmer. I like it a lot.

Swatch: S-he Stylezone - 314
S-he Stylezone - 314 (2 coats)

I don’t like the consistency of the polish very much. It’s very thick and quite hard to apply. The good thing is it’s very pigmented and good for stamping. ;)

I also don’t particularly like the handle. The handle is small and the “bar” (I don’t know what it’s called properly) is very long. All together makes the application of the already too thick polish quite hard.

S-he Stylezone - 314
S-he Stylezone - 314

The color is nice, but I still wouldn’t repurchase this polish.

Please let mi know in the comments what do you think about the S-he Stylezone nail polishes? Do you like them or do you have the same problems with them as I did?

Lak S-he Stylezone – 314 sem kupila ne zelo dolgo nazaj. Mislim, da gre za nov odtenek. no, vsaj zame je bil nov, ko sem ga kupila. Barva je zelo lepa temna modro zelena. Zelo mi je všeč.

Swatch: S-he Stylezone - 314
S-he Stylezone - 314 (2 coats)

Ni mi pa všeč konsistenca laka, ki je zelo gosta in težavna za lep nanos. Dobra stran je, da je zelo pigmentiran in dober za konadiranje. ;)

Prav tako mi ni všeč ročaj, ki je majhen in ga je težko lepo držati. Poleg tega je “palica” (ne vem, kako bi to poimenovala) precej dolga. Vse skupaj samo še oteži nanos že tako pregostega laka.

S-he Stylezone - 314
S-he Stylezone - 314

Barva je lepa, a laka kljub temu ne bi ponovno kupila.

V komentarjih mi prosim zaupajte, kakšni se vam zdijo S-he Stylezone laki? So vam všeč ali pa imate morda podobne probleme z njimi, kot jih imam jaz?

23 thoughts on “<!--:en-->S-he Stylezone: 314 nail polish (swatch, review)<!--:--><!--:sl-->S-he Stylezone: 314 lak za nohte (opis, ocena)<!--:-->”

  1. Ravno včeraj sem kupila 2 odtenka s-he lakcev. To je bil moj prvi nakup lakov te znamke, odkar imajo novo stekleničko. Sprobala sem samo oddtenek 324, a me je popolnoma navdušil – super formula, prekrasna barva, z dvema nanosoma popolnoma prekriven in še zelo hitro se je posušil :zip:
    Tako da danes sprobam še drugi oddtenek, ki je temnejši, da vidim če me tudi ta tako navduši takoj tečem v dm po še kak odtenek. :wub:

    Reply
  2. Tega sem tudi jaz gledala, če bi ga vzela ali ne, pa se mi je zdel podoben enemu Kikotu, čeprav zdaj po tvojih slikah sodeč nisem več prepričana, da sta si ful podobna. Se pa pod cel prispevek lahko samo podpišem, tudi mene moti formula novih S-hejev, njihov čopič in držalo pa sta sploh hecna. Škoda, res, prej sem jih imela čisto rada, zdaj pa kar ornk premislim, če bi katerega kupila. Imam pa v načrtu vzeti še ene dva odtenka, ki sta mi bila všeč. :yes:

    Reply
  3. Jaz imam samo enega temno modrega (ubistvu si ga je kupila mami in ga poleti nosi na nožnih prstkih a si ga deliva) in mi ni nič posebnega. Ponavadi povrhu nanesem še eno plast Essence Mystic mermaid (male srebrne bleščice, ki se prelivajo iz srebrne/modre/zelene ali pa novi odtenek blue addicted. Tvoj odtenek je lep in zanimiv, samo dvomim, da bi si ga kupila, ker nisem ravno ljubiteljica zelenih odtenkov.

    Reply

Leave a Comment