New York shopping

Danes je za menoj zelo uspešen nakupovalni dan. Končno sem uspela najti veliko zanimivih lakov za nohte. In veliko sem jih tudi nakupila.  :w00t:

Utrinki…

NakupKupila sem tudi nekaj čopičov za nanašanje ličil. Predvsem so me zanimali ugodni potovalni seti. Kupila sem dva različna seta. Prvi vtisi so dobri. Čopiči izgledajo zelo uporabni, le ročaji so zelo slabi, saj so se nekateri kar odlepili. To se da seveda popraviti. Upam, da bodo vsaj dlačice ostale na svojem mestu.

apt 5 in N.Y.C. - Big Apple Red CremeZa primerjavo je na fotografiji zraven še lak za nohte znamke N.Y.C. v odtenku Big Apple Red Creme.

apt 5 in Sophora by OPI - Metro ChicČopiči se lepo pospravijo in torbica je resnično majhna, kar je super za prenašanje. Za primerjavo je na fotografiji še moja dlan. Na nohtih je lak znamke Sephora by OPI v odtenku Metro Chic.

In še čopiči znamke Essence Of Beauty.

Essence Of Beauty in Orly - Country Club KhakiLevo je set dveh različno velikih čopičev za “crease”, desno pa potovalni set. Za primerjavo je na fotografiji zraven še lak znamke Orly v odtenku Country Club Khaki.

Toliko za danes… imejte se lepo in pazite se gripe!

About Maestra

I'm also on: Facebook, You Tube, Twitter, Google+, Pinterest. My e-mail: maestra(at)parokeets(dot)com

7 comments

 1. Uauuu, o tem šopingu sem razmišljala na prvomajskih počitnicah :w00t:
  Čopiči :w00t:

 2. OPIji so v NY po 9usd,vsej oktobra je bila cena taka.

 3. Aaaaaa! Kok lakcev!! :w00t:
  Jst tud grem v New York! Not fair! :angel:
  Uživaj še naprej! :kissing:

 4. ohhh neki tazga k je un prvi set jst iščem že cel cajt… pismu.. full je hudo ej!!!

 5. Hey! Blagor se ti, ker v NY! Kolk pa stanejo kej laki tam? Še posebi OPI  :lol: 
  fovš, ker v NY. Js bi bla tud

 6. hehe lakast raj za Mestro :)
  čopiči so pa zeloo luštni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:zip: :yes: :wub: :wink: :whistle: :wave: :w00t: :unsure: :undecided: :thumb: :think: :stars: :sorry: :smell: :silly: :sigh: :shock: :scared: :rose: :roll: :pic: :perfume: :party: :nono: :nervous: :naughty: :nails: :love: :lips: :idea: :happy: :haha: :flirt: :fju: :ermm: :drop: :drool: :devil: :cute: :cry: :crown: :cool: :ccc: :bow: :blush: :bljak: :biggrin: :ashout: :angry: :angel: :amail: :akitty: :ahug: