Aura, minija

By Mamy

V bogati ponudbi Aura mini lakcev sem v drogeriji Lilly v Beogradu vzela dva, ki sta se mi zdela malo drugačna.

Aura, 36 in 09, mini
Aura, 36 in 09, mini

V majhni kot bučka okrogli steklenički je samo 4ml laka za nohte. Čopič je kljub svoji majhnosti zelo praktičen in z njim ni nanos prav nič težaven.

Prvi je roza perlast s finim šimrom Aura št. 36. Spet me je navdušila odlična tekstura, na slikah sta po dva sloja.

Aura, mini št.36, dnevna svetloba
Aura, mini št.36, dnevna svetloba
Aura, mini št.36, slikano na soncu
Aura, mini št.36, slikano na soncu

Z nanosom drugega minija Aura št.09 sem odlašala. Saj veste, krem lakec, “posebne” barve, kakršna zame ni ravno običajna    . Je izrazito rumene barve, dvomim da ga bom sploh kdaj nanesla kot samostojen lak. Najbrž bo služil za kakšen okrasek na nohtu, kaj več pa dvomim. Je pa vsekakor zanimiv in ko takole gledam slikco, mi je celo všeč.

Aura, mini št.09, trije sloji
Aura, mini št.09, trije sloji

Najboljši približek barvi v steklenički je slika posneta na dnevni svetlobi. Detajl je vzet iz slike posnete na soncu in je še bolj živahne barve.

Za enega sem odštela 63,00 dinarjev, kar znese 0,68€.

Na računu sem opazila, da se lak št 36 imenuje Slez, 09 pa Žuta. Ker na steklenički na etiketi na pokrovčku in na dnu imena niso navedena, sem za poimenovanje uporabila samo številke iz originalne etikete.

7 thoughts on “Aura, minija”

  1. O, hvala, Nati :wink:
    A veste, da sem prav razmišljala, če bi rumenega sploh kupila? Zanimivo se mi zdi, da vam je všeč :cool: . Če samo pomislim, da je bilo na stojalu še toliko odtenkov… nič, bo treba še enkrat it.

    Reply
  2. o zanimivo! Okrogle steklenicke, kako so lepe….

    Tale rumenko mi je precej vsec, sem razmisljala da bi si kupila kaksen rumen lakec (v mislih imam neon rumen lak iz S-he kolekcije) in ta je kar zanimiv, mogoce prevec topel za mojo kozo.
    Bi pa bilo zanimivo videti rumene nohtke (pa ne naravno uf)… :tongue:

    Reply

Leave a comment