OPI Baguette Me Not

9 thoughts on “OPI Baguette Me Not”

  1. haha,… tole z excelom je zanimiva ideja. Na sreco je moja kolekcija bolj majhna in steje borih 60 odtenkov in na sreco vem vsa imena zaenx se na pamet, ampak.. hmm  jaz jih bom uredila po znamki in barvi. Oz po barvah in potem po znamkah…
     
    vse skupaj pa shranila na telefon, konec koncev te datoteke ne zasedejo veliko pomnilnika..

    Reply
  2. Hihihi, bova skupaj nekaj natuhtali ;) Morda potem več lističev in na vsakem svoja znamka – zelo odvisno, kakšna je tvoja zbirka, ali imaš veliko različnih znamk ali ali samo nekaj znamk in od teh znamk veliko odtenkov. Morda pa zdaj v teh modernih časih lahko spraviš ta seznam na mobi ali kaj podobnega – prenosnega ;)

    Vsekakor pa je to dobra debata… vsak predlog/rešitev je dobrodošel ;)

    Reply
  3. Ja, ampak potem naj ta list vlačim s seboj? In glede na to, koliko lakov imam, bi zasedel kar precej prostora, tudi če bi ga zrezala na kolone. :think: Hmmm, nekaj si bom mogla izmisliti. :)

    Reply
  4. Ribica, spomin je najboljša rešitev, a mene pri moji zbirki že počasi pušča na cedilu. Nisem sicer še kupila dveh enakih odtenkov po pomoti, ker sem si rekla, zdi se mi, da tega že imam… bom doma preverila… nekaj takega… kar dolgo sem imela svojo zbirko popolnoma pod kontrolo, vedela sem celo vsa imena odtenkov, a počasi jih je preveč :whistle: Jaz vidim dejansko rešitev v kakšni excel tabelci, kot je že Gejba napisala. Idejo o tabeli imam že dolgo, a nikoli ni bilo dejansko časa jo narediti. Morda mi končno uspe.

    Reply
  5. Sem danes pri pospravljanju lakov ugotovila, da imam ta odtenek tudi sama. :S A ve katera, kako organizirati lake, da si ne kupiš dveh, ki imata enak odtenek? :) :whistle:

    Reply

Leave a comment