Nails are my joy giveaway – top 10

The moment you’ve been waiting for is here. 10 photos are selected.

Now it’s your turn. On the right side of the blog vote for the picture you like best. You only have one vote.

Voting ends on 14.7.2009 at 11:59 PM(GMT +2).

Top five photos with most votes will get the rewards.

Photos are sorted alphabetically by authors nicknames.

1. AnJa: Miss Sporty 330, Vollare blue, China Glaze Watermelon Rind.

2. bloo: China Glaze Frostbite, Essence Caribbean Sea, Vollare nail art polish with blue sparkles, white polish (unknown brand).

2

3. bloo: White polish (unknown brand), Konad plate m66 and Konad polishes (green, black, red and pink).

3

4. BusyBee: Dikla basecoat, Revlon 006 Sheer PInk (1 layer), NYX Le Prive (2nd and 3rd layer), Konad (white and silver polish, m50 plate), Essie Good to Go.

4

5. Matejcka: Nail strengthener Dikla (1 layer), Gosh Gasoline (4 layers), topcoat Essie Good to go (1 layer).

5

6. Matejcka: Nail strengthener Dikla (1 layer), S-HE quick dry 439 (2 layers), topcoat Essie Good to go (1 layer), 2 Kiss 3D Tip & Toe Art stickers, another layer of Essie Good to go on ring finger.

6

7. N.: Essence Multi Dimension So wanted.

7

8. Parisky: Essence Show Me Your Feet 05 Flashy Pink (na fotografiji) in Essence colour&go 13 Shocking Blue.

8

9. Ribica: Essie Red Hot Mama, China Glaze admire, Konad plate m31.

9

10. Tamara: Essence SYF 01 – Carribean Sea, Essence SYF 02 – Deep Blue Sea, Alessandro French tip whitener nail polish, Essie Good To Go topcoat.
Essence Stamping kit (white).

10

Photos are numbered, so vote for “your” chosen number.

Thanks to all participants! We were glad for each and every one. All of the manicures were special and we really had a hard time deciding which 10 will be published.

Let the voting begin! And tell your frients to vote.

44 thoughts on “Nails are my joy giveaway – top 10”

  1. Ah, punce, dajte no nam pustiti malo veselja organizirati še kako tako igro. Kot veste, smo organizatorke igre me in zato postavljamo pravila. Eno izmed pravil je tudi, da izberemo 10 fotk, ravno tako je bila tema jasno navedena in ne vidimo razloga, zakaj bi morale objavljati vse prispele fotke. Res želimo ohraniti smisel vašega sodelovanja: naj izmed nam najbolj všečnih fotk obiskovalci bloga izberejo njim najbolj všečno.

    Morda fotka z največ glasovi res ne bo najboljša, kar se tiče tehnike lakiranja, oblike nohtov, same kakovosti fotografije, bo pa najbolj všečna, saj jo boste izbrali glasovalci.

    S tem, ko bi objavile vse prispele fotke, bi postalo vse skupaj nepregledno in sumimo tudi, da bi vse skupaj prerastlo v nespoštljivo pregovarjanje, kdo je boljši/slabši, česar pa ne želimo.

    Razumemo tudi, da se vsaki njena fotka zdi najboljša in najbolj izvirna, a je na naše pogoje pristala s prvo poslano fotko. Kakršno koli forsiranje ali pritiskanje s strani sodelujočih pa povzroča slabo voljo tako pri organizatorkah kot pri ostalih sodelujočih, in nas odvrača od kakršne koli nadaljnje želje po organizaciji tovrstnih iger …

    Predlagamo, da se držimo postavljenih pravil in ne spreminjamo stvari zdaj, ko so skorajda zaključene.

    Reply
  2. Moj favorit pa je 7. fotka. Razlog? Čudovite barve, lepa oblika nohtov ter meni všečna barva lakca. :wub: Pa tudi sama fotografija z ogrlico sovpada s celotno podobo

    Reply
  3. Imam še en predlog … A bi lahko po objavi rezultatov objavili vse prejete fotke, da vidimo, kaj so ustvarile druge?

    Reply
  4. Zmagala bo itak tista, ki najde največ “podpornikov”. Facebook, forumi, blogi, e-maili so lahko zelo dobra lovišča. :devil:

    BB – mogoče pa tudi fr. manikura pride enkrat na vrsto. :nails:

    Reply
  5. Vsak pač ima svoj okus in svoje mnenje. Nalepke me sploh ne motijo, jih tudi sama zelo rada uporabljam. Gasoline pa pač ni meni ljub odtenek. Sem prepričana, da si se potrudila, pred marblanjem pa se tako lahko vse samo skrijemo.
    Verjamem, da tudi moja rdeča zadeva marsikomu ni všeč, je pač bil prvi poskus konadiranja ever, in še nisem bila tako spretna, pa tudi zbrika lakov je bila dost manjša. :whistle:
    Kot sem že povedala pa vsekakor pogrešam francosko manikuro, morda bi lahko naslednjič tekmovale še v tej. Ni nujno, da za nagrade. :wink:

    Reply
  6. Uf, jaz sem pa šele zdaj opazila, da nekaterim moje fotografije niso všeč…
    Punce, če sem sodelovala v natečaju samo z nalakiranimi nohti, sem pač sodelovala tako in tu ne vidim nobenega problema. Kot je povedala Maestra, je bila tema zelo široko zastavljena, tako da sem se pač znašla po svoje. Npr. konada pa nimam, zato sem nalepila nalepke na en noht, meni je tudi to všeč. Sta pa po mojem mnenju najboljši prvi dve fotografiji, od AnJe in bloo, ker sta bili dekleti zelo ustvarjalni, zelo všeč pa mi je tudi fotografija od N., ker je zelo lepo ujela barve.
    To je moje mnenje, sicer pa ima vsaka svojega in tako je tudi prav. Zato pa imamo vsi možnost glasovanja in lahko glasujemo za tisto fotogafijo, ki nam je najlepša. Potrudile pa smo se zagotovo čisto vse, ki smo poslale svoje slike in tudi jaz sem se trudila…

    Reply
  7. Tudi jaz nisem imela nič slabega v mislih, brez skrbi. Sem to tudi takoj povedala in okusi so različni – prav je tako. Pač sem napisala, da se tkaj strinjam s saro. :wink:

    Reply
  8. Meni se zdi da je bila izbira top 10 zelo tezko delo,…  Sploh pa bodo bralci izbrali zmagovalko!
    Verjamem pa, da mogoce nekatere jezi, da niso prisli med top 10, pa ceprav so se trudili. Ampak konec koncev mislim da smo se vse trudile.
    Tudi za perfekten nanos laka je potrebno nekaj truda, ne? ;) :nails:

    Reply
  9. sara, vsak komentar je dobrodošel (dokler je spoštljiv, seveda – in ne pravim, da tvoj ni bil; pišem splošno). In sigurno se ne moremo vsi z vsem strinjati. Le kako dolgočasen svet bi to bil! Jaz sem le pojasnila zadevo :wink:

    Reply
  10. ne gre za to ,da bi hotela koga napadat ,ampak gre za to ,da ena se samo nalakira pa je že na top 10,medtem ko se nekatere trudijo in nevem kaj rišejo na nohte ,pa še vedno niso na top 10.
    sicer pa če že odprete temo potem najbrž ni za pričakovat ,da bomo vse imele isto mnenje.

    Reply
  11. sara in BusyBee, nikjer ne piše, da izbiramo najbolj izvirno fotografijo (ali najbolj izvirno manikuro). Tema je Nohti so moje veselje. Tema je bila namenoma zastavljena zelo široko in seveda velja celotna kompozicija slike in interpretacija. Pri matejcki npr. (če ste se že spravile na njo) je ime odtenku Gasoline in ona je šla na bencinsko črpalko ter poslikala lak Gasoline. Zame je to zelo dobra interpretacija teme. Seveda so okusi različni in zato smo dale tudi vam možnost, da na koncu izberete svoje favorite. :wink:

    Reply
  12. Kolikor vem, je tole sponge tehnika. Mislim da z neko gobico potapkaš drugo barvo laka na konice nohta (ali drugam – po želji).  Je pa seveda najbolje, da Parisky kar sama pove – kako se je lotila tehnike, ker sama še nisem eksperimentirala s tem.

    Reply
  13. res ne razumem kako je lahko med top 10 ena ,kisi je le nohte nalakirala.ali naje nebi bil to natečaj za najbolj izvirno nalakirane nohte ,ne pa za najbolj izvirno fotografijo.
    zame sta favoritki bloo in Parisky.me pa zelo zanima kako je parisky naredila svojo manikuro?bi lahko prosila za obrazložitev?

    Reply
  14. Sara, te razumem. Matejcka brez zamere, ampak meni se ne zdi 5. fotka prav nič posebnega in mi ni jasno, kaj dela med top 10 – saj ne gre za fotogtrafski natečaj, ampak za manikiranje … no hard feelings. :silly:

    Reply
  15. mene pa zanima kako lahko nekdo ,ki je z lastnim trudom in s svojo domišlijo s prosto roko risal na nohte ne pride naprej medtem ,ko pride naprej nekdo ,ki si je le nalakiral nohte ali pa si nalepil nalepko.

    Reply
  16. Hvala Nati (kakšne pohvale) :wub: :blush: :rose:

    BusyBee…saj bo šlo :wink: (tudi meni kdaj ne uspe :cry: – recimo včeraj ni bil marbling day zame in bom danes poskusila še 1x :nails:)

    Reply
  17. jaz sem tudi glasovala za tale marbling. Se mi zdi res ena posebna in težko izvedljiva tehnika. Poleg tega sem videla že toliko ponesrečenih marblingov, da me je prav zato ta še toliko bolj navdušil, ker je tako perfekten
     
    sem se pa blazno težko odločila, ker mi je vseh 10 ful všeč, samo tale tehnika mi ni dala miru
     
    res bloo, svaka ti čast :w00t:

    Reply
  18. Meni tole marblanje še kar ni jasno … :cry:
     
    V glavnem, čudovita ideja in prava inspiracija. Se drug teden bolj posvetim temu, ko končam delo. :biggrin:

    Reply
  19. BusyBee, Matejcka hvala :wub: :blush:
    Za obe roki sem porabila prb. pol ure (kakšen ponesrečen vzorec sem delala 2x :cry: )
    Drugače pa “nalakiraš” hitro (lahko tudi v 5 min)…problem je potem čiščenje :roll: Jaz si zato najprej skoraj cele prste namažem s kremo (čim bližje nohta, vendar ne po nohtu :wink:) zato, da se lahko odvečni lak kar obriše iz prsta; kar ostane pa potem čistim z vatko in s palčko za ušesa, nakoncu še s korekturnim svinčnikom.
    Pa pomembno je, da si zelo hitra (pri kapljanju laka na vodo, pa tudi pri mešanju si ne smeš preveč časa vzet), saj se drugače lak že strdi na vodi in se pri mešanju spacka in je potem preveč laka na nohtu in se nikoli ne posuši :drop:
    Sm se pa razpisala :blush:
    Če katero še kaj zanima kar napišite :wink: , sicer pa: vaja dela mojstra :nails:

    Reply
  20. bloo, I’m in love with you! 2. fotka je naravnost prečudovita. :wub:
    Vsekakor zmagovalka, kar se tiče mene. Tole moram poskusit. Koliko časa pa si porabila?

    Reply
  21. bloo, če smem komentirati to tvojo prvo slikico – mislim, da je zelo daleč od polomije in zelo zelo :wink: blizu mojstrovine!

    Reply
  22. super nohtki :wub:
    tisto na moji prvi sliki je res water marbling. Edini problem pri tej tehniki je to, da si umazan skoraj do komolcev :blush: (porabi se kr velik vatk in acetona, da nisi za med polomije :nails: )

    Reply
  23. Ja, tisto je tankštela! :silly:
    Ma ni bilo nobenega problema, ko sem razložila, da “delam seminarsko in nujno rabim fotografijo, kako tankam avto”! :biggrin: Hihi :silly:

    Reply
  24. joooo pa res! tisto je tankštele :w00t:  Matejčka, kako ti je to uspelo? sigurno te je kdo debelo gledal kaj počneš :think:
    res originalno!
     
     

    Reply
  25. Punce, hvala vam!! :rose:  Res sem uživala pri ustvarjanju teh fotografij (pri lakiranju pa itak vedno uživam, hihi) :silly:

    Reply
  26. Jeeej! Top 10 :D vse so fenomenalne!
    Imam pa vprašanje za bloo kako naredi tako manikuro kot je na njeni prvi sliki?
     
    :wub:

    Reply
  27. Uau kaksne dobre manikure! Zato se pocutim se posebej pocascena, da sem prisla med prvih deset! Ze to mi veliko pomeni, hvala punce!
     
    :rose:

    Reply
  28. omgggg :stars:  punce, fantastične ste!!
    jaz moram še ene 3x pregledat vse fotke, preden se bom lahko odločila! Ampak favorita pa že imam :wub:
     
    ste pa vse super, res! Svaka čast!
     
    Pom pom cofki in da hauuus

    Reply

Leave a comment