Zaradi mojih mastnih vek sem v nenehnem iskanju pravega primerja za make up.
Tako sem pri brskanju na kozmetičnih spletnih straneh zasledila zanimivo stran z naslovom Medusa’s makeup. Imajo senčke čudovitih in odbitih barv, vendar me takrat niso zanimale.

Naročila sem primer Stick it!, ker naj bi bil primeren za senčke v prahu.

MEDUSA-01

MEDUSA-02

Je brezbarven, brez vonja, se lepo razmaže…

MEDUSA-03

Vendar to ni dovolj. Sem ga testirala v vročih dneh ter v hladnih in mi niti enkrat ni zdržal make up dalj kot eno uro. Na mojo žalost, je šel kar hitro v gubo. :cry:

Same senčke so se primerja super oprijele in so se dale lepo ‘blendati’. Je bolj primeren za punce (in fante :silly: ) z ‘normalnimi’ vekami. Za nas z mastnimi pa žal ni. :unsure:

Še sestavine: Castor Seed Oil, Cetyl Stearyl Alcohol, Olive Fruit Oil, Beeswax, Hydrogenated Castor Oil,Glycine Soybean Lipds, Lauryl Laurate, Carnauba Wax, Candilla Wax, Mica, Titanium Dioxide.

Tako da.. jaz sem še vedno v iskanju primernega primerja. Če imate kakšne predloge, kar na dan z njimi :w00t:

This post is also available in SLO.

5 COMMENTS

  1. Artdeco primer:) super lepo diši in men make-up zdrži več kot 10ur:) res celodnevna obstojnost..nič se ne zlepi, vse ostane na svojem mestu:) je pa pomembno da se dovolj vpije v veko…

LEAVE A REPLY

:zip: :yes: :wub: :wink: :whistle: :wave: :w00t: :unsure: :undecided: :thumb: :think: :stars: :sorry: :smell: :silly: :sigh: :shock: :scared: :rose: :roll: :pic: :perfume: :party: :nono: :nervous: :naughty: :nails: :love: :lips: :idea: :happy: :haha: :flirt: :fju: :ermm: :drop: :drool: :devil: :cute: :cry: :crown: :cool: :ccc: :bow: :blush: :bljak: :biggrin: :ashout: :angry: :angel: :amail: :akitty: :ahug: