Ciate Paint Pots, poletje je še tu

By Mamy

Jutra so postala hladna in zvečer že razmišljam, da bi zakurila v kaminu.

A nohte krasijo topli, skoraj vroči odtenki meni tako ljubih lakov Ciate Paint Pots. Najbolj udaren je Femme Fatale, živo oranžne do opečne barve s finimi zlatimi bleščicami.

Ciate Paint Pots_ Femme Fatale

Ta je prvi iz pošiljke pristal na nohtih. Zdelo se mi je, da ga je treba malo “umiriti”. S čim le, če ne z Essie Matte About You.

Ciate Paint Pots_ Femme Fatale, Essie_Matte About You

Sedaj mi je bil lak celo bolj všeč. Zmatiran deluje bolj umirjeno in zelo prefinjeno.

Naslednji lak je prvemu precej podoben. Gre za krem lak z imenom Speed Dial, nežne oranžne barve. Na splošno sem to poletje precej oprezala za oranžnimi laki. Ta je vsekakor najlepši med vsemi.

Ciate Paint Pots_ Speed Dial

Mojito. Barva, ki nam je všeč ali ne. Meni je, saj se tudi prevažam naokoli v zelenem avtu.   Tudi ta je krem, potrebna sta dva nanosa.

Ciate Paint Pots_ Mojito

Pri tem odtenku sem preizkusila Glitterati. Lak, ki me je najprej razočaral, sedaj pa mi je celo zelo všeč. V družbi z Mojito-m izgledata tako:

Ciate Paint Pots_ Mojito_ GlitteratiGlitterati mi je všeč tudi zato, ker so srebrne bleščice res majhne in niso problematične za odstranjevanje.

Še enemu laku lahko rečem, da je zelen: Golden Globe,  gre za olivno zeleno barvo. V ozadju je bonsai oljčno drevo, ki ga že leta vzgajam na terasi. To je bil prvi odtenek, ki me je prevzel, ko sem videla Maestrino zbirkov “Ciatkov”. Maestra je o njem že pisala TUKAJ.

Ciate Paint Pots_Golden Globe

O teh lakih lahko pišem samo najboljše. Nanašajo se lepo, zelo so pigmentirani. Zadostuje že en nanos, odvisno od odtenka. Jaz sem nanašala dva sloja, zaradi lepšega finiša in popravljanja napak.

In kaj je krivo temu, da se bolj poredko oglašam?

Tukaj je odgovor.

0 Shares

4 thoughts on “Ciate Paint Pots, poletje je še tu”

  1. Hvala, Gejba! :rose:
    Gobice na žaru, jurčki z jajčki, z ajdovo kašo, gobova juha, omake in omakce z jurčki… jurčki z jurčki… :drop:

    Reply

Leave a comment