KOTD: Eva Garden + Chez-Delaney H22

Med obiskom drogerije Beauty World v Mariboru so nama z mami padli v oči laki znamke Eva Garden by Paolo Gautelli, ki so jih imeli postavljene na pultu. Pravzaprav imajo v drogeriji celotno njihovo stojalo z dekorativno kozmetiko. Mene so zanimali predvsem laki za nohte. Izbira odtenkov ni omembe vredna, cena pa dokaj visoka. Na koncu sva se z mami odločili za tri odtenke. Kupila jih je mami in mi prijazno dovolila, da si jih občasno sposodim. Hvala mami!

Stekleničke lakov izgledajo takole …

Eva Garden by Paolo GuatelliFotografija je sposojena iz uradne spletne strani.

Stekleničke so lične, a nič posebnega. Vsebine je 10ml, kar ni ravno zelo veliko. Cena je 11€ oz. 12€, odvisno od odtenka. Gre pa ponovno za znamko, ki je zelo “izvirna” in odtenke poimenuje kar po številkah. *G. Paolo Guatelli, ZAKAJ je tako težko besedno poimenovati tistih nekaj odtenkov, ki jih imate v svoji liniji???*

Danes bom predstavila odtenek, katerega “imena” žal ne vem. Steklenička je namreč ostala pri mami, jaz si pa nisem zapisala številke odtenka. Zelo verjetno gre za odtenek, ki ga vidite na zgornji fotografiji. In sicer drugi iz leve. Gre za srednje prosojen duochrome odtenek, ki spreminja barvo med vijola in zlati. Duochrome efekt je zelo lepo viden v steklenički, na nohtih pa je efekt manj opazen, saj v ospredje pride zlat šimer. Vseeno pa je ob določeno osvetlitvijo in pod določenim kotom vidna tudi svetla vijola.

Eva Garden by Paolo GuatelliEva Garden by Paolo GuatelliEva Garden by Paolo GuatelliNa fotografijah so tri plasti. Odtenek je rahlo frosty. Proge od čopiča so minimalno vidne. Odzivi na ta odtenek so bili pozitivni. Večina jih je reklo, da ta odtenek je pa res lep in da je zelo primeren za vsak dan.

Po enem dnevu sem ga še “okrasila”.

S pomočjo naslednjih reči …

Essence - Spicy + Essence Glam Jewels

Essence – Glam Jewels in Essence – Spicy

Chez Delaney H 22Fotografijo Chez-Delaney H22 ploščice sem vzela TUKAJ.

… je nastalo tole …

Eva Garden by Paolo Guatelli + Chez-Delaney H22 + Essence - SpicyTo je moja današnja kamenčkasta konadikura. :D Eva Garden lak se po dveh dneh lepo drži nohtov. Zankrat sem zadovoljna, čeprav menim, da so laki (pre)dragi, izbira odtenkov pa žalostna. Po drugi strani pa je izbira odtenkov čisto povprečna, saj ne gre za znamko, ki bi bila specializirana za lake za nohte.

Kaj menite? Imate morda že kakšno izkušnjo z laki Eva Garden? Ste že sploh slišali za to znamko?

9 thoughts on “KOTD: Eva Garden + Chez-Delaney H22”

  1. Zelo lepa konadiktura :) Never heard za tole znamko, tale odtenek pa me rahlo spominja na S-he lak (tak zlat šimrast) :wink:

    Reply
  2. o k’moooon Maestra! jezik in čeljust vlečem po tleh in ju nisem sposobna povlečt nazaj gor :stars:  tole je definitivno najlepša konadikura kar sem jih kdaj videla!!!! Peacock, oh peacock :stars:

    Reply
  3. jaz tudi prvič slišim za to. Mi je pa ful ušeč celotna manikura- z konadom vred. Skupaj z kamenčkom vred mi izgleda kot pavovo perje in je res lepo.

    Reply
  4. jaz prvič slišim :D mi je pa zelo všeč konadikaturo :D Čeprav tudi sam lakec ne bi bilo napačno nositi:D Super ;)
    Mogoče res malo predrag za razliko od drugih bolj znanih in z večjo vsebino :ermm:

    Reply

Leave a comment