Christmas overdose

OPOZORILO! Če ste alergični na kič, potem ne berite naprej!

Tisti, ki ljubite kič in po vrhu še rdeče, bo tale prispevek pravi raj za vas. Za vse ostale, ki ste samo radovedni, pa upam, da ne razvijete alergije. :D

Šalo na stran … V slikah vas bom popeljala skozi različne faze nastajanja izredno “over the top” manikure, ki pa morda celo pride v poštev na božični večer. Poimenovala sem jo “Christmas Overdose“. Le zakaj? :D

Za začetek dve plasti Avon – Rubby Slippers, ki me ni kaj preveč navdušil. Zame je barva presvetla. Gre za “jelly” osnovo, v kateri s kopljejo srebrne bleščice, ki pa jih ni ogromno.

Avon - Ruby SlippersAvon - Ruby SlippersAvon - Ruby SlippersČez Rubby Slippers sem nanesla eno plast Avon – Golden Dream, ki je zelo prosojen odtenek z drobnimi zlatimi bleščicami raznoraznih oblik. Pravzaprav izgledajo kot drobne krpice. Na prstanec sem nanesla eno plast močno bleščičastega odtenka CND – VIP Status.

Avon - Ruby Slippers, Golden Dream, CND - VIP StatusAvon - Ruby Slippers, Golden Dream, CND - VIP StatusZa konec še Konad z lakom Avon – Mirror Shine – Gold Foil in ploščicama m14 ter m61. Na sredincu pa rdeč kamenček iz seta kamenčkov znamke S-he.

Avon - Ruby Slippers, Golden Dream, CND - VIP Status + Konad IP m61 in m14 z Avon - Gold FoilAvon - Ruby Slippers, Golden Dream, CND - VIP Status + Konad IP m61 in m14 z Avon - Gold FoilAvon - Ruby Slippers, Golden Dream, CND - VIP Status + Konad IP m61 in m14 z Avon - Gold FoilZdaj razumete, zakaj sem manikuri nadela takšno ime? In kako se vam zdi? Popolnoma “over the top” ali sprejemljivo?

15 thoughts on “Christmas overdose”

  1. Zelo mi je všeč, sovpada s predprazničnim časom. OK, malo kičasto je, ampak lepoooo- :w00t:
    Kamenček v rožici je pika na i.  Konadiranje… :stars:
    Maestra, še takih slikic. :rose:

    Reply
    • A res??? Potem pa res ni ouverdouz. Hehehe… Morda pa se meni tako zdi, ker ko sem to v začetku decembra nosila, sem se počutila ekstremno kiči-miči. Zdaj je morda res že več božičnega vzdušja v zraku… kaj pa vem.

      Reply

Leave a comment