Važna …

Cathy je zanimalo: “uuuuu waaaa važičaaaa z novim fotkičem.. zihr k dva najbolj zagreta turista hihihi… kterga aparatkota pa mata? če ni skrivnost afkors  :whistle:

Odgovor …

Canon DSLR

About Maestra

I'm also on: Facebook, You Tube, Twitter, Google+, Pinterest. My e-mail: maestra(at)parokeets(dot)com

8 comments

  1. U super. Vidim da tudi ti prisegaš na Canon :). Imaš boljšega kot jaz – jaz zdaj šparam za en dober makro objektiv ter boljši stativ. Je pa ta hobi kar draga zadeva. Veliko veselja z njim!

    • Hvala, karamela! ;) Jap, Canon all the way. Tudi malček je Canon. Odločitev je bila težka. Odločala sem se med Canonom in Nikonom. Očitno je zmagal Canon. :) Med drugim mi je tudi po ergonomiji boljši. Ohja, stativ tudi jaz nujno potrebujem… makro objektiv pa itak. Obožujem makro fotografije. Ampak bo treba še počakat… Drag hobi, a lušten hobi.

  2. o madonca! za tole rabiš pa še orožni list  :w00t:
    sam je hud ja.. sej si lahk važička  :haha:

  3. Jaz za spremembo nisem fouš … itak ga ne bi znala uporabljati. :silly:

    • Saj ga tudi jaz še ne znam. Hvala bogu za avtomatiko. LOL Ampak razlika je opazna v kvaliteti slik. Sicer fotke za blog so še večinoma narejene s starim fotkičem, ker za novega še nimam macro objektiva. Bo treba še malo počakat, da se finance opomorejo… :whistle:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:zip: :yes: :wub: :wink: :whistle: :wave: :w00t: :unsure: :undecided: :thumb: :think: :stars: :sorry: :smell: :silly: :sigh: :shock: :scared: :rose: :roll: :pic: :perfume: :party: :nono: :nervous: :naughty: :nails: :love: :lips: :idea: :happy: :haha: :flirt: :fju: :ermm: :drop: :drool: :devil: :cute: :cry: :crown: :cool: :ccc: :bow: :blush: :bljak: :biggrin: :ashout: :angry: :angel: :amail: :akitty: :ahug: