NOTD: Essence – VIP Appeal

Today I have for you pink VIP Appeal from Fashionista TE.

I’m not really pink polish lover, but this one intrigued me. I hoped it would be little bit more on the coral side, but it’s not. I had troubles applying this one – I’m not sure if the problem lies in the brush or polish density, but I had really hard time making nice curve. One thing I could do without are the lump in the polish (you can see one on the pinky).

shade
sonce
sun
artificial light

Staying power is quite poor on me – I had obvious tip wear on the same day I applied the polish.

Before I removed VIP, I layered CDN Copper Shimmer and Scarlet Shimmer over it. It’s not the best of photos, but you can see approximate shades. I loved the warm combination with Copper Shimmer – coral pink with subtle shimmer.

Now I have to put on vampy or red shade … to recover from “sugar shock”. :D

28 thoughts on “NOTD: Essence – VIP Appeal”

  1. Sej zdaj je že kar nekaj časa minlo od gela. Sem vgotovila da so po rednem mazanju z kalcijem (LCN serum, če poznaš mogoče) rees malce trši pa debelejši ratali :)
    Tak da, nič gela zame več, hvala :angel:
     

    Reply
  2. Marinka, jaz bi ti priporočala morda še kakšne vitaminske dodatke za nohte. Morda kakšen Biotin. Iz trenutnih papirčkov najbrž res ne moreš narediti čudežev. Bo treba počakat, da prerastejo.  Kar pa zna trajat 3-6mesecev. Med tem časom pa kar pridno skrbi za njih, da bodo zrastli pravi lepotci. ;)

    Reply
  3. Mah ja .. sem mislila da me bo gel prepričal, pa vrjetno še nisem vidla bolj umetnih nohtov. :undecided: Bomo pač zdaj bolj redno skrbeli za njih, pa bodo lepi kot prej :thumb:

    Reply
    • Na žalost sem že velikokrat slišala podobno zgodbo. Kakšne pametne rešitve, razen redne uporabe podlaka, ti ne znam posredovati. :hmm:

      Reply
  4. Sicer pa tak, se ponavadi nohtov naveličam že drugi dan, ker si jih blaaaaaaazno rada pocam .. :D
    Hvala za info. za Essie lakce :)
    Kaj pa za utrjevalce? Kaj uporabljaš ? .. Če.. Meni se nenormalno lomijo ( imela sem gel 2 tedna, zdaj pa so kot papir  :scared: )

    Reply
    • Utrjevalcev ne uporabljam, ker jih niti ne potrebujem. Z vitamini, oljčki za obnohtno kožico ter rokavicami med pomivanjem posode mi uspe preprečiti hujše cepljenje/plastenje.

      Reply
  5. Ni kaj  :yes:
    Imam podlak in nadlak od iste firme kot barvni laki ,  zato mi je čudno.
    Včeraj sem si jih nalakirala sicer brez podlaka in nadlaka in danes že opažam da se mi bo odluščil lak..  :ermm:

    Reply
    • Uh – meni so Essence podlaki in nadlaki v najboljšem primeru povprečni. Od nadlakov imam najraje Essie Good To Go, moj naj podlak je pa šel iz prodaje, vendar mogoče še kje dobiš kakega – Pretty Woman Vitamin Coctail.

      Reply
  6. Hej ho, že dlje časa prebiram vašo spletno .. Mi je izrednooooo všeč  :thumb:
    Tale lakec je lepi, ampak se mi zdi da od Essence laki nikoli ne držijo dolgo? Nevem če se samo meni dogaja, ampak ponavadi se mi začnejo krušiti že drugi dan. :) Kakšna rešitev? :hmm:

    Reply
    • Hvala, Marinka. :rose:

      Meni je Color&Go linija ponavadi zelo neobstojna, medtem ko mi večina LE izdaj brez težav zdrži nekaj dni brez večjih poškodb. Uporabljaš mogoče kak podlak in nadlak?

      Reply
  7. Smo videle novosti in komaj čakamo, da pridejo v drogerije. Mene mikajo nebleščičaste baze, stampy ploščice. Če izvemo kdaj pridejo izdelki k nam, takoj sporočimo. :wink: Predvidevam, da jih bo Muller dobil v kratkem. :nails:

    Reply
  8. Res je cuker tale barva, noro! Ampak kaj je še bolj noro, ne vem če paše sem ampak punce ali ste mogoče že videle kaj je za nohte Essence pripravil od marca naprej? Sigurno ste, če ne pa na njihovi spletni strani. To je noro :w00t: ! Bleščice, nail art lakci,…  :stars: tono novih stvari. Zanima me, če veste kdaj bodo na voljo v Sloveniji in kje? In če jih boste predstavile tudi ve?

    Reply
  9. Tud meni je s Copper Shimmer efektom noro všeč. Pa praviš, da je bolj slaba fotografija. :shock:  Kako dobro taj šele v živo zgleda. :w00t:

    Reply
    • Fotka je bila res narejena v letu, tako da ne prikaže kako je v resnici ta kombinacija lepa. Samo, da je malo svetlobe, pa se manikura že lesketa. :wub:

      Reply
  10. Natiiiiiiiii, upam, da boš kmalu dobila svoj nick nazaj. ;) Probaj to, kar je Gejba napisala. ;)

    Gejba, nisem mogla verjeti, ko si se odločila za ta odtenek. Tako nenavaden zate, a saj vem, da si že prava lakoholičarka in da so že (skoraj) vsi lepi. :nails: :biggrin: Ti pa res lepo pristoji. Ti efekti so super… iz baze lahko potegneš hladen ali topel ton… odvisno od efekta, ki ga uporabiš… Super!

    Jaz sem danes dobila Eclectic Purple – krem bazo. Lepa vijola na rdečkasti strani.

    Reply
  11. Nati – odjavi se iz WP in GFC (pri komentarjih) in se potem prijavi samo z enim. To bi skoraj moralo delovati.

    Mislim, da so okoli 8 EUR na manikurnem otočku v SN. Jaz si bom v kratkem kupila tam verjetno še kako krem bazo. :wub:

    Reply
  12. o uauuu!
    sam rozek mi sploh ne potegne…tut js nisem rozat človek :silly:  ampak s copper shimmerjem je pa noro krasen! že vidim da ga moram met!
     
    kakšna je sploh cena teh CND lakov?

    Reply

Leave a comment