Green and Purple EOTD: Would U Dare to Wear?

I was watching some Petrilude’s you tube videos and got inspired. Not by any particular look, I just felt like doing something bold … different … with combination of lots of colors. And I had in mind a combination of purple, red-brown and green. Here’s what I created …

Make up: Green and Purple EOTD: Would U Dare to Wear? by Maestra

Make up: Green and Purple EOTD: Would U Dare to Wear? by Maestra

Make up: Green and Purple EOTD: Would U Dare to Wear? by Maestra

Make up: Green and Purple EOTD: Would U Dare to Wear? by Maestra

Make up: Green and Purple EOTD: Would U Dare to Wear? by Maestra

I used quite a lot of products.

Products: Green and Purple EOTD: Would U Dare to Wear?

  1. NYX – Jumbo Eyeshadow Pencil – 608 Cottage Cheese
  2. Pupa – Multiplay – 15
  3. Sweetscents – Innocence (I’m not sure if that’s the correct name)
  4. Sweetscents – Monarch
  5. Sweetscents – Sedona
  6. MUF – baked eyeshadow – 63
  7. MUF – eye colors – 38
  8. Gosh – Kiwi
  9. Sweetscents – Dark Wine Shimmer
  10. Sweetscents – Orchid Opal
  11. Too Faced – Label Whore
  12. Too Faced – Pin Up
  13. MaxFactor mascara

Hope you like the make up. It doesn’t look as good as it is IRL, but OK … what can I do, right? Hope you like it anyway.

Would you dare to wear it? Or is it just too much?

17 thoughts on “Green and Purple EOTD: Would U Dare to Wear?”

    • :biggrin: Dobra asociacija. :biggrin: Zagotovo nisi edina, ki ji tole ni všeč. :wink: Verjetno gre za enega tistih MUje, ki ti je ali všeč ali pa pač ne. Vmesne poti ni. Hvala za iskren komentar!  :rose:

      Reply
  1. totalno moje barve in nora kombinacija! men je tole pomoje najboljši Maestrin Mujo EVER!
    Scrangiejini make upi pa meni niso všeč! res vedno vse zaj… s tistim linerjem

    Reply
  2. Yay! Thumbs up for this bold and beautiful eye make up! Of course I’d wear this in public but I’d leave out the dark colour in the inner corner due to the short distance between my eyes. :-)

    Reply
  3. Lep MU :wub: Všeč so mi čisto vse barve.
    Tudi jaz bi šla brez skrbi ven in v službo. Moje sodelavke so itak navajene na moje včasih res odštekane MU :haha:
     
     

    Reply
  4. Glede na to, da si uporabila tri “moje” barve, bi bil že pravi čudež, če mi ne bi bilo všeč.  Jaz bi sicer uporabila temnejšo zeleno,  ker uporabljam nasploh temnejše odtenke. Vijolično-rjava kombinacija mi je blazno všeč in se lepo sklada z zeleno senčko. Edino kar bi jaz spremenila je modri dodatek, ker ne nosim modre spljoh – najverjetneje bi uporabila vijolično, kakšen intenzivnejši odtenek za črto, saj mi je sicer ideja zelo všeč. Jaz bi komot takole hodila naokoli, podnevi in ponoči – z že opisanimi spremembicami. :yes: Sem med tistimi, ki jim je močnejši MU okoli oči blazno všeč – tako se npr. skoraj zmeraj čisto navdušim nad Scrangienim izgledom, ima prav nore kombinacije na očeh. Mislim, da ti nikakor ne bi smel biti problem nosit tale MU, razen če se ti ne bi počutila dobro zaradi količine barvitosti. :)

    Reply
    • Super so takšni konstruktivni komentarji. zelo rada jih berem. ;)

      MU sem danes s ponosom nosila (tudi izven stanovanja LOL). Ampak se nisem čisto čisto udobno počutila. Pa ne vem točno, zakaj. Verjetno niso čisto moje barve oz. kombinacija barv. V glavnem nekaj me je malo motilo, ko sem se pogledala v ogledalo.

      Meni je Gosh Kiwi super zelena in se mi zdi, da k temu videzu paše. Če bi imela temnejšo zeleno, bi bil zelo temen videz, česar pa nisem želela. Modra pod očmi pa … ja, stvar okusa. Če bi dala pri tem MUju pod oči temno vijola, potem bi bil to skoraj čisto običajem MU, tako pa je še ena barva zraven in ga naredi še malo drugačnega. vsaj za moje pojme.

      Sicer pa tudi jaz brez vsakih težav nosim močne in temne barve okrog oči. Kakšni pastelni odtenki mi itak sploh ne pašejo. :biggrin:

      Pri Scrangie pa me skoraj vedno moti predebel liner. Sicer pa ima krasne oči in zelo lepe MUje dela. Sploh tisti mavrični je bil za dol past. :drop:

      .-= Maestra´s last post … Green and Purple EOTD- Would U Dare to Wear =-.

      Reply
  5. Tole ni moj stil, tako da tega definitivno ne bi nosila. Namazala si sicer res lepo, zablendala in vse, ampak barve so mi pa čisto mimo. Če ne bi bilo tiste rjave še mogoče, tako pa ne. :whistle:
    Imaš pa prečudovit uček! :wub:

    Reply
    • Še dobro, da smo si ljudje tako različni. Jaz pa nikakor ne bi mogla nositi tvoje krasne modre kombinacije, ker modra enostavno ne gre k mojim očem in polti. ;) Po pravici povedano si tebe v tej “moji” kombinaciji niti ne predstavljam. Pa s tem ne mislim nič slabega. Le res ni tvoj stil in ne tvoje barve.

      Hvala za tvoj komentar! :rose:

      .-= Maestra´s last post … Green and Purple EOTD- Would U Dare to Wear =-.

      Reply

Leave a comment