Meet my nail polish collection

I wanted to give you something special as Christmas gift this year. And there is one thing that you asked me time and time again … to show you my nail polish collection.

Nail polish collection/stash by Gejba Parokeets
Nail polish collection/stash by Gejba Parokeets

I wasn’t enthusiastic about photographing everything and then writing mile long post (and then translating it), so I decided to make video. Now I’m not so sure that was good choice … just wait until I start speaking and you’ll know why. :D I really can’t stand to listen to myself speak English … is that even English language? 

And forget about managing camera while trying to speak in foreign language … I’ll definitively do a voice-over next time I get a bright idea to speak in one of my videos.

Fell free to laugh or mute the video.

I wish all of you cozy Christmas surrounded by loved ones. And if that is not possible then lots of comfort food and snuggling in front of Christmas movie matinée.

24 thoughts on “Meet my nail polish collection”

  1. Komaj sem čakala da se video naloži in vidim kaj vse se skriva pri tebi :yes:
    Toliko stekleničk , sem mislila, da si vse pokazala, potem pa še dodatno omarico pokažeš :drop:
    Jaz bi najbrž vso kozmetiko + lake spravila v en predal, glede angleščine se nimaš pa kaj sekirat ker je perfect :yes:

    • :rose:
      Moj dragi bi si verjetno želel, da bi tudi moja zbirka šla v en predal … tako pa že sprašuje, če je že čas za novo stojalo. :biggrin:

  2. :drop: Wow. :drop: Wow. Gejba … wow! Noro! Čisto sem navdušena nad omaro!!! Marička, fantastična je, jaz bi tudi nekaj takega. In potem gledam naprej in vidim še stojalček in Alexa. Wow na kubik. Noro huda zbirka. :) Pri minijih se mi je kar milo storilo ko si potegnila ven Alessandroja, ta modrega ne najdem. :( Moram v Namo en dan še pogledat. Tvoji čopiči so me tudi čisto navdušili. :thumb:

    BTW, zanimivo mi je, da ne veš števila svojih lakov … sem očitno samo jaz tak control freak, da imam celo excel razpredelnico kamor jih vnašam in zatorej točno vem njihovo število. :blush: Lepo zbirko imaš, res! :wub:

    • “Glavna” omara je definitivno moja rešiteljica – pregledna, pa še veliko prostora ne zavzame. :thumb:

      Si že našla modrega Alessandro lepotca?

      Khm – čopičev je še kar nekaj, vendar jih nimam več kam dati … in večino celo uporabljam. :biggrin:

      Kar nekaj jih imam v preglednici, vendar so razvrščeni po listih glede na abecedo in potem po znamki v stolpcih, tako da cifra ni vidna na prvi pogled … velikoj jih pa seveda še kar nisem vnesla. :blush:

      • Hehe, ja, saj včasih si tudi jaz želim, da ne bi vedela številke. Čeprav, glede na zbirke v več tisočih, ki jih gledam po blogih, se mi moja zdi še kar majhna. :whistle: :biggrin: Modrega Alessandrota še nisem našla, ampak ga v tem času niti nisem iskala, ni bilo časa. Naslednji teden skočim v centru v Müllerja in Namo, sploh za Namo gojim upanje, da jih imajo, ker so mičkeno dražji od Müllerja in zna tam ostati dlje na polici. :)

        • Wooohooo, našla Precious Treasure! :happy: Zadnjega v Nami sem vzela, povsod drugod je že izginil. Ne vem, zakaj najprej ne zavijem v Namo, itak me tam v veliki večini veliko prijazenje obravnavajo, pa zmeraj dobim še kak testerček v vrečko.

  3. Uf koliko lakov, več kot kjerkoli v trgovini :yes: .(pa sem mislila, da imam jaz veliko lakov).
    Super kolekcija res. :thumb:
    Me pa nekaj zanima: kako ohraniš lake, da se ne uničijo? Meni se skoraj vsi po pol leta ali posušijo ali barve zbledijo…ne glede na znamko :unsure: .

    • Kje jih pa hraniš?
      Kot marsikateri drugi post, je tudi ta v “to be done” predalu, vendar na kratko: čim manj svetlobe, čim bolj konstantne temperature (nobeni hladilniki ali okenske police) …

      Velika predala sta pri meni recimo na takem mestu, da sonce praktično nikoli ne sveti direktno v lake, pa tudi ta del stanovanja je malo hladnejši, tako da niti poleti ni pretirane panike.

  4. Your English is perfectly understandable. Of course, there’s an accent, but it’s not as bad as you think!

    About your collection: wow! I will never have that much nail polish, but it’s fun to look at anyway :)

  5. Super predalčki! Dobra ideja! In brez skrbi, tvoja angleščina je super, važno je da poslušalci vse razumemo :) :wave:

  6. Video request: the accent tag :P

    Razmišljam, da bi lahko za hec še tiste svoje 3 predalčke MU-ja posnela,
    da zabašemo YT s slovensko angleščino :) :cute: :cute:

  7. I think tour English is great. I still can’t bring myself to film any videos, mainly because of the talking. I love your collection! I think it’s pretty big (at least compared to mine). And I love how you store everything. I’m curious about the Beauty UK polishes. Please do a review!

    • I would love to tell that talking is piece of cake … but it is not. :sigh:
      To me it still feels to small as I lack quite a few shades. :biggrin:

      I plan to do the review on BUK nail polish set. If nothing else, there will be video swatches.

Comments are closed.