Perfumes

Marc Jacobs Dot perfume

By  | 

Dot by Marc Jacobs was released in the Spring. It is a light fruity perfume. The bottle is very cute and reminds me of a ladybug.

Marc Jacobs - DOT

Marc Jacobs DOT

My personal opinion of the perfume:
The scent is very light and simple. In fact it is too light for me. It is almost unnoticeable on me. For me it is definitely a summer light scent. Unfortunately it does disappear on me very quickly. The bottle is cute and girly. All in all this is more of a girly perfume.

What do you think of Dot by Marc Jacobs perfume?

I'm also on: Facebook, You Tube, Twitter, Google+, Pinterest. My e-mail: maestra(at)parokeets(dot)com

8 Comments

 1. Ulmiel

  September 18, 2012 at 17:33

  V svoji na novo prebujeni (in ojačani) obsesiji s parfumi sem seveda tudi tega preizkusila, še testerček sem dobila, zahvaljujoč reklamnemu smsu. Čeprav sem sicer pristašica elegantnih in enostavnih stekleničk parfumov, mi iz neznanega razloga to pravilo kršijo parfumi Marca Jacobsa. :biggrin: Že Daisy mi je bila prisrčna s tistimi rožicami, v Dot stekleničko pa sem se čisto zaljubila, pa ne vprašaj zakaj, ker sicer sploh ne ‘palim’ na girly zadeve. Kakorkoli, zaradi stekleničke sem ga z veseljem poskusila in mi sploh ni bil všeč. Ko sem dobila tester, sem rekla, da mu dam še eno priložnost, da se morda razvije na koži. Problem je, da se nima kaj razviti. Gre za izredno preprost in šibkejši vonj, ki kvečjemu zbledi, ne razvija se v kakšne druge note … ne vem, vsaj na meni je bil izredno dolgočasen, pa sem ga poskusila nositi trikrat, štirikrat, da ja ne bi bilo odvisno od temperatur zunaj. Zbledel je v uri, uri pa pol nošenja. Tako da me nikakor ni impresioniral. Trenutno sem zaljubljena v bolj kompleksne vonje, ampak takega tudi poleti ne bi nosila, škoda denarja.

  • Maestra

   September 19, 2012 at 12:42

   Ohja parfumi … draga obsesija. :perfume:
   Tudi meni je tale embalaža kjut, čeprav nisem punčkaste sorte. A na tej je nekaj … pač, pikapoka metuljček. :wub: :biggrin: Glede vsebine se pa strinjam. Dejansko izredno preprost vonj in med šibkejšimi. Jaz ga na sebi vonjam zelo blizu kože in (pre)hitro zbledi. Če že, gre za poletni vonj in res ne vem, zakaj so ga pri nas tako pozno dali na tržišče. Morda bo pa šel v promet za praznike, ker je embalaža tako kjut. :think:

 2. Gejba

  September 17, 2012 at 11:57

  Tudi meni se steklenička in vonj zdita primerna predvsem za ali mlajše uporabnice ali pa tiste ekstra mlade po duši. :perfume:

  • Maestra

   September 19, 2012 at 12:38

   All in all, kjut. :biggrin:

 3. mici

  September 17, 2012 at 06:35

  Oh, želela sem ga kupiti svoji dragi hčerki. :haha: Zdaj ga zagotovo ne bom! :zip: Steklenička je res za punčke. :party:

  • Maestra

   September 19, 2012 at 12:37

   Hihihi. Prepričana sem, da bi svojo hčerka zelo razveselila, ker je steklenička tako kjut. :biggrin: Sicer pa zelo dobro, da je prispevek prišel ob pravem času. Morda bom pa kakšen seznamček želja objavila. ;)

 4. Nuša

  September 15, 2012 at 16:43

  Joj nehite me dražit z novimi parfuni, jaz moram še porabiti tisoč še skoraj novih stekleničk! :sigh:

  • Maestra

   September 19, 2012 at 12:35

   Hehehe. Tudi jaz imam polno parfumov za porabit. Zelo rada menjavam vonjave.
   Kaj vse pa imaš v svoji zbirki?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:zip: :yes: :wub: :wink: :whistle: :wave: :w00t: :unsure: :undecided: :thumb: :think: :stars: :sorry: :smell: :silly: :sigh: :shock: :scared: :rose: :roll: :pic: :perfume: :party: :nono: :nervous: :naughty: :nails: :love: :lips: :idea: :happy: :haha: :flirt: :fju: :ermm: :drop: :drool: :devil: :cute: :cry: :crown: :cool: :ccc: :bow: :blush: :bljak: :biggrin: :ashout: :angry: :angel: :amail: :akitty: :ahug: