Updated on 24.6.2009:

Due to popular demand we have extended the time for you to submit your entries. You can now submit your entries up to 11:59 PM on 5.7.2009.

Did you miss Essence Glam Rock or Pure Beauty nail polishes? Here is the chance to get one, two or three.

All you need to do is send us a photo of your manicure on the theme “Nails are my joy“. We’ll pick 10 photos and publish them on our blog. Visitors of www.parokeets.com will then decide who gets the polishes.

We will consider any and all photos sent to our email before midnight central European time (GMT+2) of 26.6.2009. Here are the instructions:
– names of items used (read: polishes) must be evident from the photos or stated in the accompanying email;
– you must be a registered member of our blog and must provide us with your username in the email accompanying the photos;
– photos must be your own creation, which must be obvious from the photo = you can get creative and draw our logo on your hand or put a piece of paper with your nickname near you hand – it’s up to you. HERE is example how it could be done – you can even send us one photo with the paper and the same photo without it (this one will be published).
– send your photo to our email address blogATparokeets.com;
– you can enter up to 2 photos in this giveaway;
– size must be 330×430 or 430×330 pixels;
– by sending us your photos you explicitly permit their publication on www.parokeets.com.

Author of the best photo, chosen by our readers, will get: Essence Glam Rock Metal Babe, Pink Punk, Gothic Girl and S-he Stylezone 427.

Based on popular vote the second place will be awarded Essence Glam Rock Metal Babe and Gothic Girl and S-he Stylezone 427, third place Essence Pure Beauty Naked Truth, fourth place Essence Pure Beauty Honey Bun and Essence Pure Beauty Innocent for fifth place.

Let me remind you which polishes we’re giving away. All photos were kindly provided by our Maestra:

Essence Glam Rock – Metal Babe


Essence Glam Rock – Pink Punk

Essence Glam Rock – Gothic Girl

Gothic Girl

Essence Pure Beauty – Naked Truth


Essence Pure Beauty – Honey Bun


Essence Pure Beauty – Innocent


S-he Stylezone – 427 (vs. Glam Rock Pink Punk)

Giveaway is open to all residents of planet Earth. We’ll ship to any country, but unfortunately can not accept responsibility for lost or damaged shipments and due to the limited number of polishes available we can not provide replacements for such shipments. You will however always receive your due bragging rights.

66 COMMENTS

 1. oh… i love the pink punk… i already have the gothic girl & metal babe… i like essence so far…& im glad its available here in Abu Dhabi UAE

 2. Nisi osamljena ljubiteljica francoske manikure :) moja druga slikica je bila tudi malo upgradana franskoska  :silly:

 3. No, malo sem žalostna, da se ni naprej uvrstila moja francoska manikura … mi je bila bolj všeč, kot pa moj rdeč izdelek pod št. 04. :unsure: Očitno sem osamljena ljubiteljica French nohtov. :silly:

 4. Priznam, da ne vidim problema – rekle smo, da bo na našem blogu objavljenih 10 fotografij po naši izbiri in to bomo tudi naredile.

  Ve ste pa tiste, ki boste z vašimi glasovi določile, katera fotografije je najbolj zanimiva/najlepša …

   

   

   

 5. Komaj čakam da vidim fotke! A bodo tudi kje objavljene vse poslane slikice (da se lahko malo slinimo)?  :nails:

 6. BB – smo dobile. Je bilo toliko želja za podaljšanje, da smo prestavile rok.
  Izbrale bomo 10 fotografij, za katere boste glasovale.

  Fotografij je več kot 10 in manj kot 100. Pomaga? :silly:

 7. Pa je šla naprej še druga fotka. :)

  Joj, komaj čakam, da vidim vse fotke – sem zdaj videla, da je rok podaljšan, pa sem se tako že veselila mojstrovin. :nails:

 8. N., kot si napisala, to je zadnji rok za oddajo! Sicer res ne bi bilo več zanimivo.
  Vsekakor pa ni res, da nežni odtenki niso zanimivi ali nezaželjeni. Pusti domišljiji prosto pot in rezultat je lahko resnično privlačna in zanimiva fotografija (kot celota). Torej, pokaži nam, zakaj so nohti tvoje veselje… Poigraj se z njimi… Vsak ima na svoj način veselje s svojimi nohti ;) Na koncu pa tako odločate vi sami, kdo bo prejel nagrade ;)

 9. Juhuhu, ampak naj bo to zadnji datum, če ne bomo prestavljali vse do globokega poletja in ne bo zanimivo :biggrin:

  Jaz imam sicer rahle pomisleke glede svoje objave, ker nimam barvnih lakov in se večinoma ukvarjam z nežnimi odtenki, skoraj prozornimi, kar pa tukaj najverjetneje takoj odpade, ker ni tako zanimivo, a?

 10. Upam, da mi do 26. uspe narediti še eno manikuro :biggrin:  Ja, res si želim teh lakcov.
  Sam ko le nebi bilo v času izpitov :think:

 11. Gejba hvala:) upam da bo šlo. :unsure:

  Seveda pa nisem mogla čakat do ponedeljka in sem poslala že danes :blush:

 12. Tako, moja slika je odposlana. :) Zdaj pa nestrpno čakam.

  A sta lahko fotografiji različni (recimo enkrat vijolična in drugič spet kak druga)? Ali pa je samo mišljeno, da je mogoče poslati dve fotografiji iste manikire?

 13. Matejčka: obe sta super.

  Lahko pošljete samo sliko “s papirčkom” ali pa eno s papirčkom in eno brez (če želite, da sodeluje v izboru fotografija brez papirčka).  :wink:

  Pa ne pozabite na velikost fotografije. Možnosti sta dve: 330×430 oz. 430×330 pixlov.

 14. Evo, poslani obe!! :cheer: Pa prosim res za odgovor, ker sem poslala eno od njiju samo “S PAPIRČKOM”. Je nujno potrebno tudi brez?

 15. Smo dobile. Hvala za čudovito slikico. :nails:

  Za vse, ki ste spraševale glede papirčkov, nickov … sem dodala zelo na hitro narejeno slikico, ki kaže kaj pričakujemo od vas. Komot pošljete še isto sliko brez “dodatka”. “Lepša” verzija bo šla potem naprej v izbor. :wink:

 16. Nagradice so res privlačne – super ste to izbrale!
  fotk se pa zelooo veselim!

  a jih boste objavljale sproti, ali vse skupaj na koncu?
  ja, js sem pa čirlidr tuki :wink:

 17. N., res ne vem, zakaj bi bili tvoji nohti dolgočasni ;) Čisto vsake fotografije bomo zelo vesele!!!

  Cathy, kot je Nati napisala. Kar pogumno in pofotkati ;)

  Juhej, imamo navijačico :nails:

 18. O, super, samo da vam je všeč!!!
  Seveda ne rabimo posebej poudariti, da gre za popolnoma nove lakce, ki niso bili nikoli uporabljeni ipd. ;)
  Da (upam) razjasnimo tole, kako dokazati, da je fotografija dejansko vaša. Torej, nam je načeloma vseeno, ali je na fotografiji vaš nick in/ali je ime našega bloga, dokler je le-to napisano/narisano na sam objekt, ki je fotografiran oz. je del kadra in NE prepisan čez fotografijo kasneje v programu za obdelavo fotografij. Tukaj gre samo zato, da je s tem nam lažje razbrati, ali gre dejansko za vaše delo. In tukaj pustite domišljiji prosto pot. Možnosti je OGROMNO!!! ;)
  “ime uporabljenih produktov mora biti razvidno s fotografije ali pa biti posredovano skupaj s fotografijo;” – Torej ime produktov je lahko na fotografijo naknadno dodano s kakšnim programom za obdelavo fotografij ali pa nam imena uporabljenih produktov napišete v mail, v katerem pošiljate fotografije ;)

 19. Ooo, jagoda se tud gre tole igrico. :) Sam si moram fotoaparat sposodit pa poslikat, ker z mobitom so grozne slike. Haha. Všeč mi je! :silly:

 20. glam rock :wub: :stars: :drop:
  sem tako navdušena nad tem, da se 100% ne bom nič pametnega spomnila :think:

 21. Pa še zatipkala sem se v naglici – Parokeets, seveda, ne pa tako, kot sem zgoraj napisala… Sem čisto preč od navdušenja!

 22. Ampak je pa tudi meni nekaj nejasno:
  citiram: “dopuščamo precejšnjo mero kreativnosti – vse od papirčkov z vašim nickom, ki je viden na fotografiji pa do našega logotipa narisanega na roko”
  Kaj je zdaj treba? Moj nick ALI Parookets?
  (Pardon za being stupid…)

 23. GLAM ROCK!! Joooj, skoraj me je kap :drop: , ko sem začela brati tole objavo! Seveda sem zamudila Glam Rock, si ga pa NORO ŽELIM!! :wub:

 24. Res je, watermark je bolj nikakrsen.. :)
  No dobro bom poskusila kaj uspicit. ^^ Ze dooolgo sanjam o teh krasnih lakcih, hihi.. ^^ :nails:

 25. Videla sem že vse možno – od tega, da so na roko s kulijem napisali ime bloga, prerisali logotip, slikali z iskalnikom, kjer se je nahajal blog, v ozadju … Idej je veliko – pomembno je samo, da je res razvidno, da gre za avtorja fotografije. Na žalost se to ne da doseči z vodnim žigom (watermarkom), ker ga da lahko kdorkoli čez katerokoli sliko … tudi če ni njegova. :(

 26. Na sliki mora biti naveden nick in eventuelno izdelki, ki si jih uporabila. Punce različno dokazujejo avtorstvo slik – nekatere na roko napišejo ime bloga, kjer sodelujejo v nagradni igri, druge napišejo nick na listek papirja in ga dajo na visno mesto, ko fotografirajo …

 27. A to so lahko tudi kaksne starejse slikice?
  logotip narisan na roko? Kaj to pomeni….?
  Ali bi lahko mace boljse razlozile to? Kerrr.. mi ni jasno. A ce pise ime mojega bloga cez pol slikice je ok? :P ali.. no ne vem?? :unsure:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*