This post is written in Slovenian language. You can use Google translator to read it.

Za obsedenost z laki se lahko mirno zahvalim Maestri, ki me je že pred časom navdušila s svojimi prispevki in fotografijami svojih mojstrovin.
Sama se še nisem dovolj upogumila, da bi na svoje nohte nanesla kakšen bolj kričeč oziroma bolj opazen lak, zato še vedno vztrajam pri bolj nude odtenkih.
Moj najljubši lak je od kozmetike S-he in nosi številko 277. Zelo mi odgovarja njegova obstojnost, še posebej zato, ker ponavadi nimam časa, da bi si nohte lakirala vsak drugi dan. Te blede vijolične barve se nikakor ne naveličam! Pred kratkim pa je na police kozmetike Essence prišla tudi njamiii kolekcija Creamylicious nad katero sem povsem navdušena! V tej kolekciji je tudi prekrasen odtenek vijolične, ki se imenuje Wild berry sorbet. Čeprav še nisem dovolj pogumna, da bi ga nanesla, sem ga poiskusila kot dodatek mojemu najljubšemu S-he 277. S pomočjo Essence stampy set-a je nastala krasna kombinacija.
Na spodnji fotografiji sta dva nanosa S-he 277 in rožice s pomočjo Essence stampy set in laka Wild berry sorbet.

Cathy: S-he 277, Essence stampy set+Wild berry sorbet

8 COMMENTS

  1. Ah, Cathy, sem prepričana, da boš kmalu v Maestrinih vodah, kar se lakov tiče, če boš spremljala blog. Sumim, da vsako okuži :biggrin:

    Sicer pa lepa konadikura :wink: Zdaj moraš pa poskusiti še obratno verzijo :whistle:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*