FOTD by Goga
FOTD by Goga

It’s me again! I bet you haven’t seen my make up (FOTD) for a long time, right? 

I liked this one irl much more, but my photographic skills are like zero…

FOTD by Goga
FOTD by Goga

I had to trim (with PS of course) my upper-eye bush, because I had no time to visit my beautician  Yeah shame on me… 

So I used Barry M Dazzle Dust in Red for all over the lid, than above that red I used Inglot’s matte pink e/s no. 362 and in crease black e/s no. AMC 63, both from my new palette and for inner corner and under eyebrows MAC Nylon.

Other are my usual stuff: CoverGirl mascara, Artdeco black e/l

And spam of pictures, I was really in the mood. 

FOTD by Goga
FOTD by Goga
FOTD by Goga
FOTD by Goga

I hate my eye lids… As you can see they cover my make up pretty much… When I’ll grow up and have a lot of money I’ll have a plastic surgery to fix this (joke  )

FOTD by Goga
FOTD by Goga
FOTD by Goga
FOTD by Goga

That’s it.
I think is abut time for me to show you what lip stuff I got/bought … 

21 COMMENTS

  • Jaz si včasih sploh nisem predstavljala, da bi npr. imela rumeno, zeleno, rdečo… senčko. Zdaj si pa ne predsravljam, da takih senčk ne bi imela v svoji zbirki :w00t:

   Šminke bodo kmalu.. Obljubim :party:

 1. krasen MU. Ko sem jaz eksperimentirala z rdečo je bil končen izdelek katastrofa. Kot da bi mi nekdo udaril. Kot da sem ful zatečena okoli oči. Sem takoj odstranila in nisem več poskušala. Mogoče je pa čas, da spet poskusim…

  • Mogoče si jo nansela tudi na spodnji del oči oz. liner?

   Jaz rdečo senčko nanesem samo na veko, za liner je nikoli ne uporabim, ker potem rez izgledam kot da bi me kdo boksnil v oko :silly:

 2. Lepooo =) Meni tudi veka vse prekrije. Ampak se mi zdi, da se da tudi lep makeup tako ustvarit (to si itak dokazala :)) ), pa še fajn je, ko zapreš oko in se “odpre nov svet” :biggrin: Edino kar me moti pri mojih očeh je to, da imam eno oko dosti bolj zakrito kot drugo, pa nihče ni simetričen, ane :biggrin:

 3. Hey, this is really pretty, love the colours on you. My eyelids are the same slightly hooded, I tend to put a darker eyeshadow just above the crease to fake it! But I was told recently (by a rather nice man) that those sort of eyes are come to bed eyes!!! can’t complain too much.

 4. zelo lepo! jaz imam problem pri rdečih senčilih, ker se mi zdi da mi naredijo efekt zabuhlosti ali pa natečenosti..kot da bi me nekdo udaril :) podoben problem imam pri nekaterih odtenkih vijolične barve…:) se bom mogla še malček potrudit očitno, ker na tebi je zelo lepo :D

  • misaya, hvala za komentar.

   Se strinjam s tabo, da je z rečo treba biti bolj pazljiv, sploh pri kombiniranju z drugimi barvami. Jaz vedno v zunanjem delu veke nanesem črno in zblendam v rdečo, vmes med to črno in rdečo sem tokrat dala roza, tako da je kar v redu izpadlo.

 5. Evo Goga midve imava isti problem – tudi meni veka prekrije skoraj cel makeup (tako da če hočem da se vidi moram narediti začuden izraz :w00t: na obrazu :biggrin: ).
  Ta rdečka je pa kar udarna (sem jo hotela kupit pa mislim da bo za mojo bledo polt kar malo preveč…)

  Šminke, itak :zip:

  • Ja, ja šminke pridejo kmalu na vrsto :)
   Ti kar nabavi rdečo senčko. Jaz imam še eno od Essence taka nežna barva in tudi ni toliko vpadljiva kot tale Barry M.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*