Little red riding hood by Ina for Parokeets challenge
Little red riding hood by Ina for Parokeets challenge

Celebration of our 3rd birthday is coming to the end. There is only one thing left – announcing the winner of My favourite fairytale is … challenge. And the prize goes to …

CONGRATULATION Ina!

Her inspiration: I decided to enter this challenge with Little red riding hood inspired nails. This has been my favourite fairytale since I can remember. My mother read it to me all the time when I was little. I still like it because it has a little bit of darkness in it, just like this mani. :) Red represents little red riding hood and the black is the darkness of the woods. Everything is finished with white wolf fangs details.

Little red riding hood by Ina for Parokeets challenge
Little red riding hood by Ina for Parokeets challenge

This generous prize donated by Čarodejka and Ličila is yours.

Parokeets Challenge My Favourite Fairytale prize

Big thanks to all of you who voted only once and all of you who answered our challenge.

In all the years we’re hosting challenges, there never were so many attempts to circumvent the rules. As promised, we strictly enforced the “one person-one vote” rule.

Because this challenge turned out to be such a stressful thing, we’ll rethink our position on hosting them. If nothing else, there will be different kind of voting in the future.

15 COMMENTS

 1. Cestitke zmagovalki. :yes:
  Res skoda, da nekateri ne znajo tekmovati po fer poti … tako kot ste ostale slabo ve Parokeetovke, sem ostala tudi sama, saj nisem pricakovala takega “tekmovanja”. :ermm: Upam pa, da boste vseeno organizirale se kaksno tekmovanje, ker so taki izzivi res zanimivi in tako kot pravi MissDoll tudi navdih za ustvarjanje v prihodnje. :nails:

 2. Jej, Ina, čestitam, tvoja stvaritev je res čudovita! :stars: Sicer pa vas razumem, Parokeetke, nič me bolj ne pogreje kot goljufanje pri teh zadevah, ki naj bi bile vsem v zabavo! Se pa kar strinjam z Anjo, da je prepoved sodelovanja na naslednjih tekmovanjih vzgojna kazen. Nagrada je res čudovita, ampak goljufanje je pa res umazana stvar. In vem kako pokvari veselje okoli podeljevanje nagrade. Ampak zmagovalko imate pa čudovito, to premaga vse! :)

 3. Hvala vsem :happy: Moja favoritka pa je bila Maja s Pajackom in punčko. Za naprej mogoče tako kot je menila MissDoll (brez nagrad) ali pa da je dovoljeno glasovati samo rednim bralcem, ki komentirajo oz. že pred izzivom registriranim.

 4. Čestitke Ina :happy: sem prav upala, da boš ti zmagovalka :ahug:
  Za te goljufivke pa lahko rečem samo, da so ene velike packe. Sram vas bodi. In točno sem vedela, da nekaj smrdi, ker so takoj po objavi slik glasovi čudno rastli in rastli :nono:
  Ker imam rada tekmovanja in bom vsekakor še sodelovala, če boste kakega organizirale, predlagam, da naslednjič skrijete glasove. Tako je bilo na Bundle Monster in sem ves čas zbiranja glasov kakala kokice :whistle: Bi pa vsekakor prepovedala tekmovat tokratnim packam :angry: Mogoče sem žleht, ampak me je prav razkurlo.

 5. Čestitke Ina :yes:
  To je pa res butasto, da nekateri poskušajo goljufati z glasovi. Meni je bilo prav zanimivo in luštno pogledati različne perspektive na pravljice in sem dobila kar nekaj super idej za ustvarjenje v prihodnosti, mogoče bi drugič pripravile podobno ‘tekmovanje’, vendar brez nagrad (samo predlog) :wink:

 6. Čestitke čestitke, zelo lepa mani :)
  Nekaj me zanima,kaj pa facebook giveaway?na facebooku sem videla, da ste rekli da je zmagovalka znana, vendar nisem našla drugih informacij o tem,mh?:P
  lp

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*