Primerjava: Iced Chai Latte vs. Ginger vs. Powder

anchek je spraševala po laku, ki bi bil čim bolj podoben laku Essence – Iced Chai Latte, ki je bil del omejene kolekcije z imenom Creamylicious.

Essence - Creamylicious Trend Edition - Iced Chai LatteMoj predlog je lak Gosh – Ginger, ki se željenemu odtenku resnično zelo približa. Odtenka sicer nista identična, saj Iced Chai Latte vsebuje srebrn šimer, medtem ko je v odtenku Ginger zlat šimer. Vse ostalo pa je praktično identično.

Zaradi zlatega šimra je Ginger nekoliko toplejši, vendar resnično malenkost. Razlika med odtenkoma je na nohtih skoraj neopazna.

Na spodnji fotografiji sem dodala še Gosh – Powder, ki je svetlejši, vsebuje več šimra in ima rahel frost finiš. Prav tako zelo lep odtenek, ki pa odtenku Iced Chai Latte ni niti podoben.

Po okvirčkih iz zgornje fotografije sodeč, sta si Ginger in Iced Chai Latte precej različna. Naj vas to ne zavede. Okvirčki so namreč vzeti iz različnih fotografij, i so bile različno osvetljene. Zato takšna razlika med odtenkoma. Z okvirčki sem predvsem želela pokazati srebrn in zlat šimer. Sicer pa sama fotografija precej nazorno prikazuje, kako podobna sta si Ginger in Iced Chai Latte.

Vsi odtenki so naneseni v dveh plasteh.

Namig: Trenutno je v drogeriji Ilirija zelo znižana celotna dekorativa znamke Gosh. Za Ginger sem tako odštela samo 2,5€ (če me spomin ne vara  ).

8 thoughts on “Primerjava: Iced Chai Latte vs. Ginger vs. Powder”

Leave a comment

Exit mobile version