Marc Jacobs Dot perfume

Dot by Marc Jacobs was released in the Spring. It is a light fruity perfume. The bottle is very cute and reminds me of a ladybug.

Marc Jacobs - DOT
Marc Jacobs DOT

My personal opinion of the perfume:
The scent is very light and simple. In fact it is too light for me. It is almost unnoticeable on me. For me it is definitely a summer light scent. Unfortunately it does disappear on me very quickly. The bottle is cute and girly. All in all this is more of a girly perfume.

What do you think of Dot by Marc Jacobs perfume?

Categories Uncategorised Tags

8 thoughts on “Marc Jacobs Dot perfume”

 1. V svoji na novo prebujeni (in ojačani) obsesiji s parfumi sem seveda tudi tega preizkusila, še testerček sem dobila, zahvaljujoč reklamnemu smsu. Čeprav sem sicer pristašica elegantnih in enostavnih stekleničk parfumov, mi iz neznanega razloga to pravilo kršijo parfumi Marca Jacobsa. :biggrin: Že Daisy mi je bila prisrčna s tistimi rožicami, v Dot stekleničko pa sem se čisto zaljubila, pa ne vprašaj zakaj, ker sicer sploh ne ‘palim’ na girly zadeve. Kakorkoli, zaradi stekleničke sem ga z veseljem poskusila in mi sploh ni bil všeč. Ko sem dobila tester, sem rekla, da mu dam še eno priložnost, da se morda razvije na koži. Problem je, da se nima kaj razviti. Gre za izredno preprost in šibkejši vonj, ki kvečjemu zbledi, ne razvija se v kakšne druge note … ne vem, vsaj na meni je bil izredno dolgočasen, pa sem ga poskusila nositi trikrat, štirikrat, da ja ne bi bilo odvisno od temperatur zunaj. Zbledel je v uri, uri pa pol nošenja. Tako da me nikakor ni impresioniral. Trenutno sem zaljubljena v bolj kompleksne vonje, ampak takega tudi poleti ne bi nosila, škoda denarja.

  Reply
  • Ohja parfumi … draga obsesija. :perfume:
   Tudi meni je tale embalaža kjut, čeprav nisem punčkaste sorte. A na tej je nekaj … pač, pikapoka metuljček. :wub: :biggrin: Glede vsebine se pa strinjam. Dejansko izredno preprost vonj in med šibkejšimi. Jaz ga na sebi vonjam zelo blizu kože in (pre)hitro zbledi. Če že, gre za poletni vonj in res ne vem, zakaj so ga pri nas tako pozno dali na tržišče. Morda bo pa šel v promet za praznike, ker je embalaža tako kjut. :think:

   Reply
  • Hihihi. Prepričana sem, da bi svojo hčerka zelo razveselila, ker je steklenička tako kjut. :biggrin: Sicer pa zelo dobro, da je prispevek prišel ob pravem času. Morda bom pa kakšen seznamček želja objavila. ;)

   Reply

Leave a comment