Sephora by OPI – Wardrobe Change in EOTD – simplicity

Že predolgo nisem pokazala nobenega svoje “MUjota”. Da ne boste mislili, poslikala sem jih kar nekaj, a enostavno so mi bili laki za nohte bolj pomembni in sem jih zato prej objavila. Da naredim mehek prehod, bom danes objavila en “make-up” in lak za nohte, ki se z “make-upom” lepo ujema.

Današnji “make-up” bo bolj za inspiracijo, ker se žal ne spomnim več natančno, katere odtenke senčil sem uporabila. To pa se zgodi, če se človek preveč zanaša na svoje možgane, ki so z leti žal vse manj zanesljivi.

Simplicity...Simplicity...

Simplicity...

“Make-up” sem poimenovala kar “simplicity”, ker gre resnično za zelo enostaven “make-up”, ki sem ga naredila zelo na hitro. Želela sem si nežen “MU”, s katerim ne bi imela preveč dela, a bi vseeno dal nekaj življenja očem. Vsa senčila so znamke Sweetscents. Pri odtenkih se malo lovim, ker nisem prepričana, katere vse sem uporabila. Skoraj zagotovo je v zunanjih kotičkih in v gubi Plum Shimmer. Roza senčili bi znali biti Radiant in Interlude. Spodaj liner je verjetno najprej narejen s svinčnikom znamke Gosh v odtenku Pretty Petrol, katero senčilo je naneseno čez, pa nisem prepričana. Sumim na Plum Shimmer in še nekaj. Morda Smoked Navy… Grozna sem, vem. V prihodnje se bom popravila. Očitno mi stvari rastejo čez glavo, možgani pa malo zapuščajo. Si bo treba umisliti boljši sistem.

Zelo dobro pa vem, kateri lak za nohte je na naslednji fotografiji, saj je še zmeraj na mojih nohtih.

Sephora by OPI - Wardrobe Change
Sephora by OPI - Wardrobe Change

Sephora by OPI – Wardrobe Change je prekrasen, nežen roza odtenek z vijoličnim pridihom. Lak je nekoliko prosojen. Na mojih nohtih je skoraj popolnoma prekriven po treh nanosih. Nanaša se zelo lepo. Sploh si ne bi mislila, da mi bo tako zelo všeč.

V prihodnje lahko pričakujete ša kakšen “make-up” za inspiracijo. Prav tako pa načrtujem narediti en “make-up” po korakih oziroma “tutorial”. Upam, da mi uspe in da bo komu v pomoč…

Categories Uncategorised Tags

11 thoughts on “Sephora by OPI – Wardrobe Change in EOTD – simplicity”

 1. Mamy, že nekaj časa ga imam poslikanega… kmalu ga predstavim… res je lep, a v primerjavi z Wardrobe Change je veliko bolj sivka, tale $OPI je bolj roza ;)

  Reply
 2. Punce, hvala!

  Mamy, a tvoj Astor sliši na ime Purple Dream?

  kokola, a veš, da se ne spomnim, katero maskaro sem uporabila za ta MU… zelo verjetno CG Lash Blast. je pa zagotovo nanesena le 1x in še to na nežno.

  Saša, simplicity pure :biggrin: Ne res… zelo enostaven look :wink:

  Reply
 3. Maestra, sploh ne komentiram več tvojih prispevkov, ker so z eno besedo  č u d o v i t i   :heart:

  Ob tem laku, ah ja :heart: :w00t:

  Nekaj podobnega je v moji zbirki, nežen lila lakec znamke Astor.

  Reply

Leave a comment