Alessandro – 204 in 213

Danes sem si prav zaželela spočiti oči v drogeriji. Gledati vse te privlačne stekleničke, ki kot vojački stojijo na policah. Želela sem si pregledati vse novosti. Samo, da spočijem oči in živce. Mmm, tiste pol ure je bilo kot meditacija. Samo jaz in vojački… Seveda ni ostalo le pri gledanju in otipavanju (khm, ne imeti kakšnih perverznih misli ob tem ). Z menoj sta med drugim šla dva laka za nohte znamke Alessandro.

204 – srebrn odtenek z svetlo rjavim šimrom, ki naredi lak nekaj posebnega. Ima kovinski do frost finiš. Proge se poznajo, a se mi ne zdijo moteče. Nanašanje ni problematično. Na fotografiji sta dva nanosa.

Alessandro - 204Pod tem lakom priporočam uporabo podlaka, ki zapolni brazde na nohtih, saj laki s kovinskim ali frost finišem vsako nepravilnost na nohtu samo še poudarijo.

Alessandro - 204Odtenek mi je izredno všeč in je nekaj posebnega. Dovolj nevtralen odtenek, da ni težaven za kombiniranje z oblačili, a še zmeraj nekaj posebnega, ker ima “metalik” finiš.

213 – temen rjavo-vijoličen odtenek. V bistvu odtenka sploh ne znam opisati. Po prvem nanosu se je zdel zelo temno rjav in me je skoraj razočaral. Drug nanos pa je naredil ogromno spremembo. Temne podlage se je oprijelo ogromno drobnega škrlatnega šimra. Kombinacija je čudovita! Pravi “vampy” odtenek.

Alessandro - 213Na fotografiji sta dva nanosa. Odtenek je precej temen, a ga vseeno ne bi štela med “almost black” odtenke.

detajl...
detajl…

Kaj pa vas sprošča? Ali tudi kdaj greste po nakupih samo za sprostitev? In seveda, kako se vam zdita moja nova vojačka?

7 thoughts on “Alessandro – 204 in 213”

 1. Uuu, meni je pa vampy všeč! Joooj, je lep… :blush:
  Drugače se pa tudi jaz sproščam v trgovinah, hihi! :whistle: Najraje pred ali pa po izpitih! :wink:

  Reply
 2. Lakca sta čudovita, predvsem drugi mi je:stars: in ja tudi jaz grem zelo rada nakupovati(predvsem kozmetiko) zato da se zrelaksiram:cool:

  Reply
 3. Jap, melanie, tudi mene sprošča že samo gledanje… mmm… očke počivajo :blush: (Seveda je to zame le eden od načinov sproščanja… da ne bo kdo mislil, da se samo v trgovinah sproščam :silly: )

  Reply
 4. Super lakca, oba sta mi všeč, najbolj pa 213.
  Tudi sama se sproščam v trgovinah, pa če kupujem ali samo ogledujem. :wink:

  Reply

Leave a comment