Eye Majic – dvojni odtis

Prijateljica mi je pred dnevi predlagala, da naj preizkusim dvojni odtis z Eye Majic. Predlagala mi je kombinacijo srebrnih in vijoličnih odtenkov. Srebrno kombinacijo sem vam predstavila TUKAJ. Tokrat sem čez srebrni odtis, naredila še odtis z vijolično kombinacijo.

Eye Majic - 9Pri drugem odtisu je prišlo do rahlega odpadanja odvečnega senčila, kar sem rešila z nekaj dotiki čopiča. Ker imam rada obrobljene oči, sem jih narahlo obrobila z Goshevim vodoodpornim svinčnikom v odtenku Purple Stain. Rezultat je bil lep srebrno vijoličen “make up”, ki je bil dovolj močen celo zame.

Eye Majic - dvojni odtisEye Majic - dvojni odtisEye Majic - dvojni odtisEye Majic - dvojni odtisPo osmih urah je “make up” izgledal takole…

Eye Majic - dvojni odtis po 8ih urah“Make up” ni popolnoma nič zlezel v gubo, le narahlo je zbledel. Če pomislim, da na veko nisem nanesla nobene podlage in je “make up” preživel sprehajanje po opoldanskem soncu v Zadru pri dobrih 30°C in nato še popoldanski spanec, potem je to resnično dobra obstojnost. Neverjetno!!!

Za konec naj vas spomnim, da si lahko “prislužite” Eye Majic senčila. Več o tem si lahko preberete TUKAJ!

Še dve bonus fotografiji… utrinki iz počitnikovanja…

Zadar 2009Pag 2009

This post is also available in SLOVENŠČINA.

6 thoughts on “Eye Majic – dvojni odtis”

 1. Aham… ja, saj tudi pri mojem MU je več srebrne kot vijole, a vseeno se vijola vidi. V bistvu so se barve ful premešale, kar mi je bilo všeč. Najbolj se mi je potresala HL barva, ki mi je delala še največ preglavic. Dejansko sem je ful pobrala z veke s čopičem. Kaj pa vem… ja, je nekaj več dela, a rezulatat je veliko bolj intenziven MU kot z enim odtisom. Kdor ne obvlada ali nima časa za močnejši MU, je to res dobra rešitev. Resnično si nisem mislila, da to tako dobro deluje in po vrhu je še zadovoljivo obstojno (vsaj na mojih normalnih vekah). Res pa je… nanos je enostaven, a vseeno se je treba malo navaditi. Dvojni odtis pa je najbrž že za nadaljevalni tečaj. :silly:

  Reply
 2. v bistvu ne vem točno – meni se je ful potresalo in nič senćčila se ni oprijelo veke…pa tut taka zmešnjava barv je nastala, da sem šla takoj vse spravit dol
  ne vem, saj moram še kdaj poskusit

  Reply
 3. Parisky, imam sicer normalne in dokaj neproblematične veke, vendar ja, dvojni odtis je dejansko zdržal opoldansko sprehajanje po Zadru pri visokih temperaturah in nato še popoldanski počitek. :biggrin: Enojni odtis je sicer malo manj obstojen, a vseeno me je celotna zadeva precej presenetila glede obstojnosti.

  Nati, kaj pa se je sfižilo pri dvojnem odtisu? :think: Meni se je drugi odtis začel precej potresati, a sem s čopičem rešila zadevo :wink:

  Reply
 4. Super izgleda!
  jaz sem zadnjič poskušala naredit ta dvojni odtis, pa se je vse sfižilo…sem uničila 2 eye majica :cry:

  Reply

Leave a comment