EOTD: Everyday minerals – Carpool, Casual Friday in Adventure

Pred kratkim sem kot darilo dobila tri senčila znamke Everyday Minerals (v nadaljevanju EDM), in sicer Carpool, Casual Friday in Adventure.

Od L proti D: Carpool, Casual Friday in Adventure
Od L proti D: Carpool, Casual Friday in Adventure

Carpol je mat “baby blue” odtenek.

Casual Friday je slezenast odtenek z zelo drobnim skoraj neopaznim šimrom.

Adventure je siv odtenek s srebrnim šimrom.

Na prvi pogled me odtenki niso navdušili. Po kratkem premisleku in podrobnem pregledovanju odtenkov pa sem že “videla” svoj naslednji “make up”.

Everyday Minerals - Carpool, Casual Friday in AdventureEveryday Minerals - Carpool, Casual Friday in AdventureNa koncu je MU izpadel celo bolje, kot sem pričakovala. Senčila so se čudovito odrezala. Gre za zelo nosljive in ravno prav šimraste minerale, ki bodo navdušili predvsem ljubitelje skoraj mat senčil.

Glede EDM senčil imam mešane občutke. Večinoma me ne presunejo, ker so preveč mat. Tista, ki so dovolj šimrasta, pa šimra nimajo lepo vdelanega v podlago. Šimer samo “sedi” na podlagi in ni del podlage, kar pa mi ni všeč, saj začne šimer odpadati. Imajo sicer kar nekaj lepih odtenkov, a zaradi zgoraj opisane pomanjkljivosti pri meni niso veliko v uporabi.

Kako pa se vam zdijo EDM senčila?

4 thoughts on “EOTD: Everyday minerals – Carpool, Casual Friday in Adventure”

 1. Slez je rožica. ;) Ah, ti opisi barv so tako tako… meni res ne gredo najbolje od rok. Nimam pojma, kako bi drugače opisala odtenek Casual Friday. :blush:

  Reply
 2.  
  slezenasta barva? že večkrat sem slišala to ime, pa s nikakor ne morem predstavljat, kaj je slezenastega :silly:
  meni so EDM senčila kar ok…niso mi uau, niso mi slaba…
  tale MU izgleda pa prav fletno

  Reply

Leave a comment