Ko črni raček postane labod…

Gotovo že vsi veste, da enostavno nimam srca kateri koli lak opisati z besedo “grd”. Ne, to je “no-go” za mene! Če mi lak že ni všeč, potem naj bo vsaj “grdi raček” in ne “tisti grdi lak”.

No, prijateljica Nataša se je med nakupovanjem v Italiji spomnila name in mi kupila nekaj lakov za nohte. Lak, ki vam ga bom danes predstavila, ji je bil tako *khm* grd, da mi ga enostavno ni imela srca podariti. A si lahko predstavljate? Kupila ga je zame, nato ga je malček preizkusila in ugotovila, da je tako *khm* grd, da ga enostavno ne more dati naprej. No, ko sem bila pri njej na obisku, sem si lak ogledala in se odločila, da ga želim vseeno imeti. Nataša, samo zate danes tvoj “grdobec” in moj “grdi raček” Kiko – 141.

Kiko - 141Toliko iskrena moram biti, da priznam, da tale Kiko res ni lepotec. :D Frost finiš in neka rumeno-zlato-oranžna barva. Jek… Na fotografiji je le en nanos, ker sem že imela načrte zanj …

Kiko - 141 in OPI - DS Glow (sponge)… dodatek laka OPI – DS Glow v sponge in gradient tehniki (brez nadlaka). Detajl …

Kiko - 141 in OPI - DS Glow (sponge)Poštar je ravno še ob pravem času prinesel pošiljko šestih Konad ploščic. Takoj sem preizkusila čipkasti vzorček iz IP m71.

Kiko - 141 in OPI - DS Glow (sponge) + Konad IP m71 (s Catrice - Black Beauty)Za konadiranje sem uporabila lak Catrice – Black Beauty. V živo je manikura veliko lepša. Fotografije enostavno ne pokažejo pravega blišča, ki ga oddaja Glow. Prav tako je manikura v živo malenkost bolj bakrena. Pravzaprav me spominja na ročno izdelane božične krogle. Hmm …

Kako pa se vam zdi? Ali mi je uspelo črnega račka spremeniti v laboda?

Čeprav v pravljici … meni je tudi grdi raček prav všeč.

7 thoughts on “Ko črni raček postane labod…”

  1. Prva fotka… Ihhh, sem videla že lepše lake.
    Druga fotka… Bolje, ampak no ja, pri tebi sem vajena tudi lepših manikur.
    Ampak zadnja fotka! Tale je pa čisto fantastična!!! :stars:
    Odgovor na tvoje zadne vprašanje v prispevku je JAAA!!! :biggrin:

    Reply
  2. Jaa, definitvno ti je uspelo – na tretji slikici ni več sledu o grdem račku :wink:

    Pa jaz sem očitno spet rabarbara :silly:

    Reply

Leave a comment