How do we store our polishes?

A while ago our reader Ana asked as a question:

Girls, I would like to know how do you store your polishes?

Here is our answer.

Mamy’s polish nook …

Shranjevanje lakov za nohte - MamyShranjevanje lakov za nohte - MamyShranjevanje lakov za nohte - MamyShranjevanje lakov za nohte - Mamy

Goga “stuffs” here collection in beautiful boxes and containers …

Shranjevanje lakov za nohte - GogaShranjevanje lakov za nohte - Goga

Saša’s collection is guarded by little rogues.

Shranjevanje lakov za nohte - SašaShranjevanje lakov za nohte - SašaShranjevanje lakov za nohte - Saša

Maestra (a.k.a. me) is taming her huge collection in all sort of ways …

Shranjevanje lakov za nohte - MaestraShranjevanje lakov za nohte - MaestraShranjevanje lakov za nohte - MaestraShranjevanje lakov za nohte - MaestraAnd for the end Gejba’s chaotic (her word not mine) collection presented to you in video clip …

How do you store your polishes?

22 thoughts on “How do we store our polishes?”

  1. Moram reci zaista  sam impresirana. :stars:    isto me je usrecilo da isto ima ljudi kojema nije dovoljno imati 5 lakova.
    Predivno je kako Mamy ima sve izredjano po bojama,  zeljela bih imati sličnu kutijicu kao Sašina i Maestrini plastični kontejneri a kako ima sredjene konad daskice.
    Hvala na zanimljivom postu :rose: .

    Reply
  2. Pingback: Kako shranjujem lakce =)
  3. I love stash pics (and videos :wub: )!! Did I see a crackle polish in Gejba’s untried box? I remember seeing those in stores about 15 years ago but at that time I thought it looked childish :shock:  so I never tried any. I’m oddly fascinated by them now :silly:  .

    Reply
  4. Pingback: Beauty preporuke za vikend! « Beauty addict
  5. Se strinjam z Nati glede Maestre :). Ali bi nam lahko prosim Maestra enkrat malo bolj podrobno predstavila svojo zbirko? :biggrin:  Sem dobila kar naval adrenalina  :w00t: , ko sem zagledala vse tiste lakce, ki se skrivajo v predlačkih ven pa skrivnostno gledajo samo njihove “kapice” :cool: . Drugače pa res super zbirke!

    Reply
  6. Đizs :stars:, če ne vi vidla na slikah ne bi verjela. Jaz jih imam ”samo” 15 (res pa je da tistih ki jih dalj časa ne uporabljam podarim naprej), zložene pa imam v leseni škatli za čaj in sicer ima vsaka barva svoj predalček – v okviru iste barve pa imam ločene na hladne in tople tone. Jaz moram imeti lake organizirane, kako bi se pa lotila zadeve u vašo količino zaloge mi pa ni jasno :)

    Reply
  7. kakšne zbirke :w00t:
    jaz imam zaenkrat shranjene v škatlah za čevlje in na enem stojalu za 1001 cvet čaje :biggrin: stojala in škatle za čaje znajo biti kar priročni za shranjevanje kozmetike :wink:
    imam pa v delavnici na pol narejene poličke za na steno…upam, da jih bom kmalu dokončala in jih potem poslikam :biggrin:

    Gejba jaz imam tudi krackpolish in sem ga sprobavala enkrat cel dan pa ni hotel pokati :angry: potem se pa ugotovila, da so mi poslali navaden bel lakec z nalepko “krackpolish” :haha: sem dobila potem tudi pravega
    je bil pa prvič tudi pri meni grozen rezultat :blush:

    Reply
  8. ve ste nore! :shock: če bi vse skuapj združle lake bi res lahko drogerijo odprle :biggrin:
    Jaz mam pa poličke za na steno naročene, ko dobim jih bom poslikala in objavla na blogu :wink:
    Zaenkrat mi zmanjkuje prostora :blush:

    Reply
  9. I had my polish stored in a plastic bin with drawers. :) Yesterday I got a nail polish rack. It
    held everything perfectly. I’ll be posting it on my blog later tonight. :)
    Susie

    Reply
  10. Qboxi so so enkratni. :wub: Jih že imam na WL.

    Nati – 1x sem ga sprobala, pa je bil katastrofalen rezultat. Ampak upam, da sem se na napakah kaj naučila, tako da bom čim prej naredila razpokano manikuro. :nails:

    Reply
  11. Sumim da nam je Maestra pokazala le delček svoje zbirke :whistle:

    krasne fotke punce!
    me pa ful zanima, kje sta Maestra in Goga dobili te krasne predalnike, ki imajo pisane predalčke? čudoviti so!

    kako jaz hranim lake? Če je za gejbo tole kar na filmčku kaotično, kaj bi šele rekla za mojo ‘organizacijo’…lake imam povsod – v predalih, omarah, na mizah, policah…totalen kaos! tako da se včasih zgodi, da kak lak izgubim in ga iščem po več mesecev…no, važno da se najde…

    gejba, ne morem verjet da imaš crack polish!! in to v čakalni vrsti?! prosim, zame ga sprobaj in pofotkaj? tak lak si tako želim že več let, pa se jih pri nas ne dobi (včasih se jih je, ko sem bila še v osnovni šoli :shock:

    Reply
  12. hudoooooo… tole pa so orng zbirke k bi jih tut ktera drogerija zavidala  :stars: svaka čast za tok lakov.. kdaj boste mele kej razprodaje? :think:   :haha:

    Reply

Leave a comment