Laki za nohte iz Hoferja

Verjetno vsi poznamo Hofer, kajne? Ampak verjetno ga ne poznamo po lakih za nohte. V bistvu tudi ni razloga, da bi ga poznali po tem. Lake sicer prodajajo in pred kratkim so zamenjali linijo, a paleta barv je ostala zelo slaba. Nekaj klasičnih odtenkov. Število odtenkov verjetno lahko preštejemo na prste ene roke. Škoda, ampak kaj več tako ali tako nisem pričakovala.

Nekateri odtenki iz stare linije …

OC Nail (Hofer): Red Diva, Campari Orange, Nude LookDva odtenka iz nove linije …

Lacura (Hofer): Sugar and VioletVsi na kupu na vzorčnem ovalu. Fotografija je slaba in odtenkom dela krivico. Se opravičujem.

Hofer: Sugar, Violet, Red Diva, Campari Orange, Nude LookStaro linijo verjetno še lahko najdete v posebnih košaricah. Cena za 15ml je 2,89€. Nova linija je že na policah, kamor sodi. Cena za 10ml je 1,99€,

Vsi odtenki se lepo nanašajo. Prekrivnost je dobra. Le Campari Orange je nekoliko prosojen in verjetno potrebuje tri nanose za dobro prekrivnost. Na fotografiji zgoraj so vsi odtenki naneseni v dveh plasteh.

Moja trenutna manikura … tale umazana roza se ne razume najbolje z mojo poltjo.

Lacura (Hofer): Sugar and Violet Lacura (Hofer): Sugar and Violet + Konad IP m3 and m71Lacura: Sugar in Violet
Konad IP m3 in m71

Zanima me, kakšne imate izkušnje s temi laki? Kako se vam zdijo? Obstojnost, nanos …

19 thoughts on “Laki za nohte iz Hoferja”

  1. Me veseli, da sem na vaši strani našla “recenzijo”. :)
    Je tud mene pred kratkim zaneslo v Hoferja in mi je v oko padel “Violet” odtenek – moram rečt, na nohtih izgleda precej drugače kot v flaški, je pravi kameleon, hehe, že z vsakim naslednjim nanosom je bil temnejši. Je pa res super za konadiranje!

    Reply
  2. jaz imam enega rdečega iz stare linije (mislim, da tale red diva) :blush: in mi je kar vredu…glede obstojnosti težko govorim, ker ponavadi po parih dneh zamenjam lak :biggrin:
    so mi bile pa stare flaške 1000x bolj všeč kot te nove :whistle:

    manikura je pa prav lušna :wink: mogoče kakšnega kupim za konad :biggrin:

    Reply
    • Tudi jaz težko pišem karkoli o obstojnosti lakov… Stare flaške so bile sicer res lepše, a je tisti ogromni oglati pokrov malo zoprn… Glede tega so nove boljše, a nič lepše… Hvala, bloo!

      Reply
  3. Pred časom sem si kupila lak iz stare linije, Campari Orange, in ga še vedno z veseljem uporabljam. Res je, da so potrebni trije nanosi da lak postane popolnoma prekriven, ampak se dovolj hitro posuši da mi to ni prevelik problem. Z nadlakom zdrži tudi do kakih 5 dni, razen seveda na konicah. Na splošno bi rekla, da je vredu lak, sploh glede na ceno :)

    Reply
  4. Všeč sta mi roza in vijola. =) Mogoče si ju pa kdaj nabavim. Ali pa tudi ne, glede na to koliko vijola/roza odtenkov imam. =)

    Reply
    • Kaj naj ti napišem? Ne vem,če sta to odtenka, ki bi si ju morala strašno želeti. :D Če pa ti ravno padeta v voziček, pa tudi ni krize, ker nista slaba. :D

      Reply
  5. Uh, jaz lakcev v Hoferju sploh še opazila nisem, ker hodim tja večinoma samo po sladkarije :blush:
    Všeč mi je tale kombinacija s prstancem drugi barvi, moram nujhno sprobat…

    Reply
  6. Jaz nisem še nobenega kupila, ker me noben odtenek ni pritegnil. Bom mogla it spet kaj v hofer, ker ta dva nova, sta mi zelo všeč. :biggrin:

    Reply
  7. Stara linija mi ni bila všeč – ne nanos, ne obstojnost …

    Nove si bom pa mogoče celo kupila za konadiranje. Sploh odtis s Sugar odtenkom mi je všeč. :wub:

    Reply
    • Tako Violet kot tudi Sugar sta dobro pigmentirana in oba dobra za Konadiranje. Odtis od Sugar je lep, a nežen na temni podlagi. Tudi sicer sta laka uporabna. SPloh Violet. Sugar se preveč tepe z mojo poltjo. Mislim, da sta kar kvalitetna laka. Sušita se normalno hitro/počasi. Obstojnost pa… en dan sem ju imela na nohtih in se čistonič nista okrušila, tudi tip wear-a ni bilo.

      Reply

Leave a comment