Zima zima bela…

By Mamy

Zima je letni čas, ki mi je izredno všeč. Sploh če je snega veliko, ko je vse belo, ko gazim v cel sneg, da je mrzlo in smo zaviti v šal in roke grejejo rokavice… Ni kaj, zima je letni čas, ki ga imam enostavno rada.

Zanimivo, zakaj z zimo povezujem modro barvo, saj sneg je vendarle bel. Kakorkoli, danes imam za vas dva modra laka, oba znamke Ciate Paint Pots: svetlega Refresher in bolj živahnega Holiday Blues. O teh lakih sem že pisala tukaj.

Ciate_Paint_Pots_Refresher_Holiday_Blues

Kot sem v enem izmed prejšnjih komentarjev Maestri obljubila mojo novoletno manikuro, danes istočasno izpolnjujem še to obljubo.

Med svojo bogato zbirko bleščečih lakov sem osnovo nadgradila z naslednjimi:

S-he451, S-he450, Essence Shiny Star, Gosh Harlequin
S-he451, S-he450, Essence Shiny Star, Gosh Harlequin

Najprej sem za osnovo nanesla Ciate PP Refresher, ki sem ga polepšala znaslednjimi laki, našteto od vrha navzdol: raznobarvne bleščice Gosh Harlequin, dobro poznane krpice različnih oblik Essence Shiny Star, drobne modre bleščice S-he 450 in slabo vidne zelene S-he 451.

Ciate PP_ Refresher_Shimmer

Shimmer

Holiday Blues mi je bil takoj všeč brez vseh dodatkov in okraskov. Tudi ta je krem, za popoln nanos zadostujeta dve plasti. Jaz sem v spodnjem primeru nanesla tri in se vidi, da sem krepko pretiravala…

Ciate PP_Holiday_Blues

A kot se za praznike spodobi, sem ga vseeno nadgradila. Uporabila sem bel Konad lakec in vzorček s plate H7. Snežaka sem si sposodila  TUKAJ.

Fotografija ja posneta danes, ker mi slika iz arhiva ni bila všeč, ker mi odtisi niso najbolj uspeli…no, saj se tudi tokrat ne morem pohvaliti, a vseeno. Da boste vedele, zakaj boste na moj naslednji prispevek čakale toliko dni. 

Ta manikura je bila moja prava novoletna manikura, zgoraj gre zgolj za poskus, ki ni zdržal več kot kakšno uro.

Ciate PP_Holiday_Blues_snowman

Zimska idila mi še vedno ne da miru. Tako pomirjujoče deluje, ko se snežinke usipajo z neba in sneženju ni videti konca.

zima l

zima

Uživajte v zimskih radostih.

Ta prispevek posvečam svoji mali nečakinji Eviti, ki jo imam zelo rada in ki je navdušena nad mojo zbirko lakov. *cmok*, Evita

3 thoughts on “Zima zima bela…”

  1. Zima ni ravno moj najljubši letni čas. Sneg mi je všeč, prav tako zimska idila. Plundra je grozna.
    Ciatkoti so krasni! :wub: Zimska idila na tvojih nohtih je čudovita!

    Reply
  2. Všeč mi je kombinacija S-he 450 in Refresherja. :wub:

    Na mezinčku si že lepo nacentrirala vzorec. Še malo pa bodo vsi odtisi tam kjer morajo biti. :nails:

    Reply

Leave a comment