NOVICA: TE Cute as Hell tudi na ostalih prodajnih mestih!

Za vse tiste, ki se bojite, da boste ostali brez hudičevo luštnih lakov za nohte in ostalih izdelkov iz nove trend edicije Cute as Hell znamke Essence, si lahko oddahnete. Sporočeno nam je bilo, da ste lahko brez strahu, da bi ostali brez izdelkov. Izdelki so od danes že na voljo v drogerijah Beauty World. Verjetno pa bodo še ta teden prišli na police DM drogerij, drug teden pa na ostala prodajna mesta (E.Leclerc, drogerije Tuš,…).

Celoten opis in fotografije lakov za nohte iz kolekcije si lahko preberete TUKAJ.

Essence - Cute As Hell - Naughty But Nice vs. Ciate - Lemon Sherbet vs. OPI - Banana Bandanna

9 thoughts on “NOVICA: TE Cute as Hell tudi na ostalih prodajnih mestih!”

  1. Ravnokar sem si namazala nohte z rumenkotom in sploh ne znam ubesediti svojih občutkov.. Lak je verjetno eden najslabših, kar sem jih kdaj imela :unsure:  Ne vem, ali je kaj narobe sam s tem določenim lakom, saj vi očitno niste imele problemov. Ko sem probala nanesti tanko plast,  se lak sploh ni lepo mazal, temveč vmes puščal nešteto nepobarvanih pikic. Nanesla sem debelejšo plast, a je bil lak obupno lisast. Ko sem nanesla drugo plas, je bilo stanje malo boljše, a še vseeno nezadovoljivo. Lak je res močno pregost. Vaše izkušnje?

    Reply
  2. Nina, najbolje, da jih kar vprašaš kdaj/če bodo dobili. Tudi v Lj niso dobili vsi na en dan, tako da najbrž ne bo problem tudi kje drugje. Veliko sreče pri iskanju. :wink:

    Reply
  3. Mamy, a se ti kaj sanja, če so te lakci sedaj v vseh DM? Da ne bom hodila v Lj, potem pa zvedela, da bi jih lahko kupila 1 km stran od doma :roll: :biggrin:

    Reply

Leave a comment