Avon – Pastel Pink + konadicure

Avon – Pastel Pink is exactly, what the name says. It’s pink and it’s pastel. I’d like to add that it’s creme and that it’s easy to apply. The picture shows two coats.

I added some Konad to it. I used the Konad IP m61. I stamped with PRO Nails – 164 nail polish.

What do you think?

17 thoughts on “Avon – Pastel Pink + konadicure”

 1. Men je res lepa barva, popolna pastelno roza, ampak kaj ko je obupen za nanašat. Čopič je seveda odličen, ampak nanaša se progasto, jaz sem rabila 3 plasti. :undecided:

  Reply
  • A res? Meni se je zdel čisto fajn za nanašat. Dejansko sem ga imela kot celotno manikuro in se mi ni zdel problematičen. Zanimivo… Probaj, če bo kaj bolje, če med plastmi malo počakaš, da se vsaka plast rahlo posuši. :nails:  Čopič pa je tudi meni všeč.

   Reply
 2. Prva slika je ko iz Avonovega kataloga :rose: . Druga pa itak :stars: .
   
  P.s.: Zakaj me noče vpisati z Google Friend Connectom? :ermm:

  Reply
 3. Iiii, kak je luškan. Po mojem ni pristajal njeni polti, pa ga je potem malo ”prehudo” opisala. =) To tudi barbie pink ni… to je baby pink. :wub:

  Reply
 4. Maestra, opažam, da ta Avonov lak precej uporabljaš, ali pa imaš več podobnih lakov znamke Avon. Lep je, taka znosna roza barva. In ni… :biggrin:
  S konadom je preprosto perfekten! :drop:  Tako lepa konadikura, dodelana do konca! :stars:

  Reply
 5. omg, nikakor ni neon kur*iš pink. Taka baby pink barva je. Lep je full! in paše na tvoje nohte! Z konadom je pa perfekcija<3 :wub:

  Reply

Leave a comment