Preview: Alessandro It Girl

New Alessandro collection is coming soon to stores. They named it It Girl.

It Girl LE consists of 10 mini polishes: Catwalk, Clubbing, Peaches Cream, Lollipop, Cheeky Devil, Milkshake, Pretty Ballerina, It’s Party Time, Dancing Queen, On Tour.

Preview: Alessandro It Girl LE on Parokeets blog
photos used in collage are courtesy of Alessandro

On Tour, Dancing Queen and Party Time immediately caught my eye. On closer inspection I added to my WL It’s Party Time, Pretty Ballerina and Cheeky Devil (last one just because I loved the name ). I do not dare to go through them once again or I’ll bankrupt. 

If you could have only one shade from this collection, which one would you pick out?

15 thoughts on “Preview: Alessandro It Girl”

  1. Z olajšanjem lahko rečem, da mi noben ni toliko všeč, da bi ga kupila. Tele pomladne kolekcije nežnih barv so kot nalašč za mojo denarnico. :wink: Dancing Queen in Party Time sta mi še najbolj všeč, recimo, vendar se mi zdita preveč podobna milijon drugim in vem da imam že nekaj takih odtenkov doma, tako da do tegale niti ne bi prišla, verjetno. Cela desna polovica slike je zame en velik “pass”. Noja, saj ne da bo zmanjkalo pomladnih kolekcij zame. Poleg Anchors Away me mikata še dve iz Zoyine kolekcije, dva iz Orly kolekcije in seveda Chg crackli. Depend je tudi udaril z nekaj lepotci. Ah. Toliko lakov pa tako malo časa … :hmm: :wink:

    Reply
  2. Looks like an ideal Spring collection. My fave is Dancing Queen but I already have a bunch of shades like it so I’ll probably pass. Thanks for the info!

    Reply
  3. Looks like an ideal Spring collection. My fave is Dancing Queen but I already have so many shades like it I’ll probably pass. Thanks for the info!

    Reply
  4. Hmm … na prvi pogled nič zanimivega. Mislim, zanimivi so že, ampak noben ne izstopa. Tako podobni so videti. Vem, da so za pomlad peachy odtenki kar “in”. Teh vijolično-rjavih pa je že ogromno na tržišču. Saj jih obožujem, a bi si želela vsaj kakšen bolj živ odtenek v kolekciji. Tudi pod “It Girl” si ne bi predstavljala takšnih … kako naj se izrazim … “pustih” odtenkov. Nekako mi tema ne gre skupaj z odtenki. :think:
    Ampak te promo fotke ponavadi zavajajo, potem pa bom videla kolekcijo v živo in bom padla po tleh od lepote. :biggrin:

    Reply
  5. U, izgledajo zelo lepo!
    Če bodo še prekrivni v eni ali dveh plasteh, potem si pa zagotovo kakšnega privoščim. :happy:
    Na prvi pogled mi je najbolj všeč Clubbing, ampak Milkshake in Catwalk tudi ne izgledata slabo. Mogoče pa končno najdem “sanjski nude polnoprekriven” odtenek. :silly:

    Reply
  6. saj so mi všeč taupey/mushroomy barve, ampak mislim da že malo predolgo vlečejo ta odtenek, se bo treba kaj novega spomnit. trenutno mi je pa najbolj všeč Catwalk odtenek :nails:

    Reply

Leave a comment