New acquisitions: NYX, Sleek and Mineralissima

I’m excited! Look what I got today!

New acquisitions: NYX, Sleek - Pout Paint, Mineralissima
New acquisitions: NYX, Sleek – Pout Paint, Mineralissima

I took advantage of a coupon code for 15% discount on entire order in an Slovenian online store and ordered the NYX palettes and my favourite Mineralissima ful size eyeshadows. I got Sleek Pout Paints for review purposes. I’m so excited to play with them and compare them to the OCC Lip Tars. You can expect an extensive review some time in the future.

19 thoughts on “New acquisitions: NYX, Sleek and Mineralissima”

 1. Jaz še vedno kolebam med tem, ali naj izkoristim to akcijo in nabavim tele Sleek Pout Paints ali ne … Prepričana sem, da so oldični, ampak ne morem se odločiti, katere dva odtenka bi kupila. Vsekakor komaj čakam na vaše mnenje :)

  Reply
  • In kako si se odločila? Si izkoristila akcijo?
   Jaz ti lahko na hitro napišem, kako se mi zaenkrat zdijo Pout Paint-i (moram pa jih res še bolj stestirati). Tekstura, vonj, embalaža mi je boljša od Lip Tar-ov. Resnično so super za mešanje novih odtenkov. Pigmentirani so res zelo dobro. Obstojnost pa … so dobro obstojni, a se mi zdi, da so na meni npr. Illamasqua in Revlon mat šminke še malo bolj obstojne.
   Katere odtenke pa imaš nagledane?

   Reply
   • Hvala za mnenje, mi je res v pomoč :)
    Akcija traja še jutri do polnoči in ker imam jutri izpit, se bom glede na izid tega odločila, ali si zaslužim praznovanje :) Zagotovo bi si naročila modrega (Peek A Boo), ker se da s tem odtenkom dobro “potemniti” barve. Nato pa se odločam še med rdečim (Pin Up), za katerega vem, da bi ga lahko nosila tudi samega, in temno vijoličnim (Port). Bojim se namreč, da bi Port sam na mojih ustnicah izgledal preveč rozno za moj okus, prepričana pa sem, da bi se zmešan s Peek A Boojem spremenil v čudovito temno gotsko šminko. Decisions, decisions … :nervous:

    Reply
 2. Prekrasne palete.. poštar ti je zakon.. da se usudim naručivati preko eBay-a i sličnih stranica, već bi bile moje.. sve više linkova imam spremljenih a nikako da se usudim napraviti paypal i naručivati..

  Reply
 3. Jaz sem tudi izkoristila popust in sem ponosna lastnica svojih prvih dveh Sleek paletk. :happy: Ampak niti približno ne ustvarjam tako dobrih make-upov kot ti. :blush:

  Reply
 4. Ta paleta s šminkami je tudi mene mikala, vendar se potem nisem odločila za nakup (ponavadi šmink v plaetkah nikoli ne uporabljam). Sleekove ”šminke za mešanje” so zanimiva ideja – po blogih vidim da punce z veseljem ustvarjajo svoj odtenek, mešajo vazeline… meni pa se s tem ne da igrati – me pa zanima kako bo tebi všeč.

  Reply
  • Tudi jaz šmink v paletah ne uporabljam. Po večini niso pigmentirane in še … a naj potem celo paleti nosim v torbici, da šminko ponovno nanesem? :undecided: Tale paleta pa je tako luštno majhna, da bi jo dejansko celo lahko v torbici nosila. Zdela se mi je ultra uporabna za potovanja. Baje je podobna Naked paleti, ki pa je kar nekaj večja. Moram še preveriti, koliko sta si dejansko podobni.
   Sem pa se odločala med to in tisto večjo Nude on Nude paleto od NYX. Tisto z 20 odtenki senčil in ne-vem-koliko odtenkov šmink. Tudi tista se mi je zdela fajn, a me kombinacija barv v paleti ni čisto prepričala.

   Reply

Leave a comment