Look by Bipa Petrol nail polish

I bought Look by Bipa Petrol nail polish quite a while ago in Austria and even wore it couple of times, but somehow swatch got lost in the archives folder.

Look By Bipa - Petrol
Look By Bipa – Petrol

Color I love – teal chameleon that goes from lighter to darker shade and from more green to more blue specter. Formula I was not so crazy about. It’s pretty sheer/watery one so I needed either 3 thiner layers or 2 thicker ones for opaque application.
You already met Bipa Petrol nail polish long, long time ago. It served as a base for China Glaze Fault Line crackle nail polish.

Look by Bipa Petrol nail polish
Look by Bipa Petrol nail polish swatch

China Glaze: Crackle Glaze - Fault Line over Bipa Nail Quickie - Petrol by Parokeets
China Glaze: Crackle Glaze – Fault Line

Are all of their formulas watery or did I just happen to stumble upon such a Look By Bipa shade?

9 thoughts on “Look by Bipa Petrol nail polish”

 1. Nisem preizkusila še čisto nobenega laka te znamke, so mi pa tovrstni odtenki izredno všeč. Take sorte imam enega Kikota, ki ga najverjetneje sploh ne bom objavila, ker moj fotoaparat tako katastrofalno zgreši barvo pri fotkanju. ;) Mi je pa izredno všeč crackle kombinacija. :thumb:

  Reply
 2. Meni so kar v redu za to ceno. Če se ne motim, imam tega tudi jaz, le da je še nepreizkušen. Sem pa probala 2 druga odtenka in sta imela super formulo, prekrivno v dveh slojih in tudi nanos ni bil težaven.

  Reply
  • Nanos se tudi meni ni zdel težave, vendar pa je lak za moj okus preveč voden. Ta barva mi je krasna, zato mu še oprostim, ne bi pa kupovala drugih odtenkov, če niso vsaj sprejemljivo prekrivni.
   Si me spodbudila, da drugič vzamem še kakšnega. :nails:

   Reply

Leave a comment

*