Sweetscents eyeshadows: Peridot, Aborigine Aqua ter TealSweetscents senčila: Peridot, Aborigine Aqua ter Teal

Today I have for you three greens from my Sweetscents treasure chest. :cool:

Peridot is green most of the time, but can turn to silver-green in special circumstances. I usually combine it with brown shades.

Aborigine Aqua is more bluish-green. Like Peridot it has fine shimmer with no prevailing color. If I had to decide I would say silver. :silly:

Last one is Teal – greenish-blue eyeshadow. I just love this color – you have to have it … even just to look at it. :cool:

All three shades are finely milled and stick to the base.

Swatches are composed frome two parts – top line is presented with no base, while bottom is aplyed over UDPP.

First picture is moste realistick – but the real magick of these eyeshadows could not be captured on camera. :hmm:

Not even when photographed in pots, would these pigments show their true colors.

Danes imam za vas pripravljene tri “zelenkote” iz moje Sweetscents zakladnice. :cool:

Peridot je na meni svetlo zelena, pod določenim kotom tudi zeleno-srebrna. Zelo rada jo kombiniram z rjavimi senčili.

Aborigine Aqua je že bolj modro-zelena. Tako kot Peridot nima nekega zelo izrazitega barvnega šimra – če bi se morala odločiti, bi rekla, da gre za raznobarvni šimer (mogoče celo presevajoči), ki pa je bolj hladen – pod določenim kotom se vidi samo še srebrnkasta barva.

Zadnji v vrsti je Teal, ki ga jaz uvrščam v kategorijo zeleno-modrih senčil. Gre za res čudovito senčko polno življenja. Teal je ena izmed tistih senčk, ki jo morate imeti … pa če tudi samo zato, da jo lahko občudujete. :biggrin:

Vse tri senčke so fino mlete in se lepo oprimejo baze.

Swatchi so sestavljeni iz dveh delov: zgornji je brez baze, spodnji pa čez UDPP. Prva slika je še najbolj realna, čeprav nisem uspela ujeti pravega čara senčil.


Senčila so zelo muhasta in se niso pustila ujeti v najboljših barvah – niti ko sem jih slikala v lončku.

4 thoughts on “<!--:en-->Sweetscents eyeshadows: Peridot, Aborigine Aqua ter Teal<!--:--><!--:sl-->Sweetscents senčila: Peridot, Aborigine Aqua ter Teal<!--:-->”

  1. Če bi morala izbrati izmed teh, bi tudi jaz rekla Peridot. In to predvsem zato, ker tega še največ uporabljam. Ostala dva sta mi sicer ful všeč, a nista čisto kompatibilna z mojim podton kože. Če ju želim uporabiti, moram kar paziti, da ju dobro pokombiniram in skompenziram z ostalimi odtenki.

    Reply

Leave a Comment