OPI laki v Nami

Velika novost v ljubljanski Nami je OPI stojalo! :w00t: Te novice se bo marsikatera zelo razveselila! Seveda sem morala takoj preveriti, kakšno je stojalo in koliko odtenkov premore. Uspela sem narediti nekaj revnih fotografij samo za vas…

OPI - Nama stojaloOPI - Nama stojaloV zgornjem delu stojala so štiri poličke po 12 barvnih odtenkov. Torej 48 odtenkov. Od tega jih je 6 Designer Series odtenkov. “Navadni” odtenki stanejo 14,38€. Designer Series odtenki pa 19,28€.

Nato sledije poličke s podlaki, nadlaki, pilicami, losjoni, kremami za roke ipd.

Lahko rečem, da je stojalo kar dobro založeno, le odtenki na stojalu so bolj klasični. Skoraj nič posebnega ali celo odštekanega. Vendar tega niti nisem pričakovala. Vsekakor veliko veselje, da smo OPI stojalo sploh dobili. O ceni bi lahko precej debatirali, ker je vsekakor previsoka. Saj ne rečem, tudi sama si bom verjetno kakšnega OPIja privoščila pri nas, a to bo bolj izjema kot pravilo. Samo za posladkat se in če bodo sploh imeli kaj zanimivega zame. Danes sem s stojala odnesla zelo drag DS Extravagance odtenek, a tega sem si že (pre)dolgo želela. Tako sem se danes posladkala. :wub:

Vprašala sem prodajalko, ali imajo morda kje seznam vseh odtenkov, ki jih prodajajo, a seveda tega nimajo. Poskušala sem si zapomniti čim več odtenkov, a vseh si seveda nisem uspela. Naštela jih bom nekaj. Ne me čisto držati za besedo, ker sem si morda katerega narobe zapomnila in ga morda dejansko nimajo. No, pa da vidimo, koliko sem si zapomnila:

  1. Pink-ing of You
  2. Japanese Rose Garden
  3. Kreme de la Kremlin
  4. Royal Flush Blush
  5. ElePhantistic Pink
  6. 20 Candles On My Cake
  7. The Thirll of Brazil
  8. Big Apple Red
  9. Catherine the Grape
  10. Keys to my Karma
  11. An Affair in Red Square
  12. Royal Rajah Ruby
  13. Black Cherry Chutney
  14. Senorita Rose-alita
  15. DS Extravagance
  16. Parlez-vous OPI?
  17. Boris & Natasha
  18. Charmed by a Snake
  19. Suzy Sais Da!
  20. Curry Up Don’t Be Late!
  21. Mimosas for Mr. & Mrs.
  22. MAkes Men Blush
  23. Get Me to the Taj on Time
  24. I Only Drink Champagne
  25. Tickle My France-y
  26. Yoga-ta Get this Blue!
  27. Russian Navy
  28. MoonSooner or Later
  29. DS Coronation

To je zaenkrat seznam, ki sem si ga zapomnila. Bom pa ga v prihodnje dopolnjevala oziroma spreminjala. Vsekakor je dobrodošel vsak komentar. S skupnimi močmi nam bo zagotovo uspelo seznam izpopolniti. :wink:

Za konec še odtenek Charmed by a Snake. Svetel bronz odtenek s svetlim, hladnim šimrom. Lep nežen odtenek, ki ni prerumen in hkrati ne prehladen. Zelo nosljiva barva.

OPI - Charmed By A SnakeNa fotografiji sta dva nanosa.

Ste veseli, da smo končno dobili spodobno OPI stojalo – sicer le v Ljubljani? Kakšna se vam zdi cena? Boste si kakšnega OPIja celo privoščili?

11 thoughts on “OPI laki v Nami”

Leave a Comment