My first oval nail wheelMoj prvi vzorčni oval za lake

It took me quite some time to fink nail wheel with transparent “nails”. White plastic gives me the wrong impression about polish opacity so it really had to be transparent one. I finally found one in Trans Design store. :w00t:

Trans Design Nail Wheel

Price is very reasonable at 0,75$ a piece, but the shipping …

Right after I got the ovals, I received a lot of polishes from BIH (thank you Gaga :rose: ). Of course I had to test it right away.

Nail Color Wheel

Only no. 19 has three layers, with others I used 2.

Here are close ups.

Nail Color Wheel

Nail Color Wheel

Nail Color Wheel

Nail Color Wheel

Nail Color Wheel

And the last photo of oval A.

Nail Color Wheel

I love the idea, so number of ovals in my collection will be rising.

Did you find any similar product in other Internet stores? How did you like them?

Že dolgo časa sem imela v glavi idejo, da si bom omislila vzorčni oval za lake oz. nail polish display wheel, kamor bom nanesla vse lake v moji zbirki. Dolgo časa je to ostalo neuresničena želja, ker je bil prvi pogoj, da je plastika prozorna. Lak nanesen na belo plastiko mi ne da niti prave slike o prekrivnosti specifičnega odtenka niti točne informacije kako bo lak izgledal na mojih nohtih.

Lahko si predstavljate moje navdušenje, ko sem v Trans Design internetni trgovini zagledala prozoren vzorčni oval za lake. :w00t:

Trans Design - vzorčni oval za lake

Cena za oval je nekaj več kot 0,50 EUR, kar bi bilo zelo ugodno, če ne bi bilo treba prišteti še poštnino. :ermm:

Takoj po temu, ko sta ovala prispela do mene, sem dobila iz BIH večjo količino lakov. Idealna priložnost za test. :biggrin:

v senci

Razen št. 19, sta vedno naneseni dve plasti laka.

Še nekaj “close up” fotografij.

In še zadnja fotografija ovala A.

na soncu

Ideja mi je zelo všeč, tako da se bo število vzorčnih ovalov pri meni zagotovo povečalo. Kaj je boljšega kot, da lahko na enkrat primerjam med seboj 20 lakov? Mogoče vzorčna tablica kamor bi spravila 50 swatchev? :angel:

Ste mogoče opazili še kak podoben izdelek v kateri izmed številnih internetnih trgovin? Pogoj je seveda prozorna plastika.

18 thoughts on “<!--:en-->My first oval nail wheel<!--:--><!--:sl-->Moj prvi vzorčni oval za lake<!--:-->”

  1. En lep pozdrav. Jaz imam tester za lake od Avona. Slikice nisem našla, ker je med tester proizvodi je pa kar zanimiv in praktičen. Na kovinskem krogcu je druga za drugo nanizanih 25 plastičnih prozornih paličic s konico, ki izgleda kot noht. Mene spominjajo na tiste miniaturne žličke, ki jih ponekod dobiš v kavi iz kavnih avtomatih.  Palčke se lahko jemljejo dol in dodajajo po želji.  Po mojem mnenju ni namenjen primerjavi lakov med sabo ampak bolj temu da imaš odtenke, ki jih večinoma uporabljaš na enem mestu in se lažje odločiš. Tako da meni pride prav, ko se ne morem odločit katero barvo pa jih pomerjam na nohte :whistle: . Ni pa pregledna kot oval, ker so palčke nanizane druga za drugo tako da odvisno od želja.  Stane pa 1,50eur. Upam da nisem preveč zakomlicirala :blush:

    Reply
  2. :cool:That’s a good idea to have those nail wheels. Do you have every polish you own on the wheels? I guess it would be an easier way of finding a shade you want to wear. Clear is a good idea and thanks for letting us know where to get them. I love all the shades of polish. They look like a nice Fall palette of shades.

    Reply

Leave a Comment