Ciate Paint Pots, poletje je še tu

Jutra so postala hladna in zvečer že razmišljam, da bi zakurila v kaminu.

A nohte krasijo topli, skoraj vroči odtenki meni tako ljubih lakov Ciate Paint Pots. Najbolj udaren je Femme Fatale, živo oranžne do opečne barve s finimi zlatimi bleščicami.

Ciate Paint Pots_ Femme Fatale

Ta je prvi iz pošiljke pristal na nohtih. Zdelo se mi je, da ga je treba malo “umiriti”. S čim le, če ne z Essie Matte About You.

Ciate Paint Pots_ Femme Fatale, Essie_Matte About You

Sedaj mi je bil lak celo bolj všeč. Zmatiran deluje bolj umirjeno in zelo prefinjeno.

Naslednji lak je prvemu precej podoben. Gre za krem lak z imenom Speed Dial, nežne oranžne barve. Na splošno sem to poletje precej oprezala za oranžnimi laki. Ta je vsekakor najlepši med vsemi. :wub:

Ciate Paint Pots_ Speed Dial

Mojito. Barva, ki nam je všeč ali ne. Meni je, saj se tudi prevažam naokoli v zelenem avtu. :silly:  Tudi ta je krem, potrebna sta dva nanosa.

Ciate Paint Pots_ Mojito

Pri tem odtenku sem preizkusila Glitterati. Lak, ki me je najprej razočaral, sedaj pa mi je celo zelo všeč. V družbi z Mojito-m izgledata tako:

Ciate Paint Pots_ Mojito_ GlitteratiGlitterati mi je všeč tudi zato, ker so srebrne bleščice res majhne in niso problematične za odstranjevanje.

Še enemu laku lahko rečem, da je zelen: Golden Globe,  gre za olivno zeleno barvo. V ozadju je bonsai oljčno drevo, ki ga že leta vzgajam na terasi. To je bil prvi odtenek, ki me je prevzel, ko sem videla Maestrino zbirkov “Ciatkov”. Maestra je o njem že pisala TUKAJ.

Ciate Paint Pots_Golden Globe

O teh lakih lahko pišem samo najboljše. Nanašajo se lepo, zelo so pigmentirani. Zadostuje že en nanos, odvisno od odtenka. Jaz sem nanašala dva sloja, zaradi lepšega finiša in popravljanja napak. :blush:

In kaj je krivo temu, da se bolj poredko oglašam?

Tukaj je odgovor.

Categories Creme, Glitter, Green, Orange and coral, Polishes, Shimmer, Silver and white Tags , , , , , , , , , , ,

4 thoughts on “Ciate Paint Pots, poletje je še tu”

  1. Hvala, Gejba! :rose:
    Gobice na žaru, jurčki z jajčki, z ajdovo kašo, gobova juha, omake in omakce z jurčki… jurčki z jurčki… :drop:

    Reply

Leave a Comment