Back from Paris …Nazaj iz Pariza …

Hi everybody!

I was in Paris for a couple of days. Unfortunately I didn’t have time to actually see a lot of Paris. The only attraction I visited was Notre Dame de Paris … I was impressed …

Notre Dame de Paris
Notre Dame de Paris

It was very nice to be in Paris but sad to not actually see it. I hope I’ll visit Paris some time in the future again.

I had some time for shopping in Sephora. I’ll show you my haul photos and swatches in my next post …

Have you ever been to Paris? If yes, what impressed you the most in Paris? And if not, what do you want to see most?Pozdravček vsem!

Včeraj sem se vrnila iz Pariza, kjer sem bila nekaj dni. Žal nisem imela skoraj nič časa za ogled znamenitosti. Edina stvar, ki sem jo obiskala, je katedrala Notre Dame de Paris. Seveda me je impresionirala s svojo mogočno zunanjostjo in prečudovitimi vitraži. Postavljena je na čudovitem mestu … Prepričana sem, da vse to že veste. Uspela sem posneti nekaj fotografij. Pokazala vam bom le eno, ki se mi zdi kar posrečena …

Notre Dame de Paris
Notre Dame de Paris

Fino je bilo biti v Parizu, a žalostno, ker enostavno ni bilo časa za ogled Pariza. Upam, da ga kmalu spet obiščem in si ga tudi ogledam.

Nekaj malega časa sem imela za nakupovanje v Sephori. Fotografijo nakupa vam pokažem v svojem naslednjem prispevku …

Ste že obiskali Pariz? Če ste že bili, kaj se vam je najbolj vtisnilo v spomin? Če ne, kaj si najbolj želite videti v Parizu?

21 thoughts on “<!--:en-->Back from Paris …<!--:--><!--:sl-->Nazaj iz Pariza …<!--:-->”

  1. :stars: How beautiful the scenery is in Paris.  I’ve never been there or anywhere overseas.  Some day, that’s a big dream of mine.  Shame you didn’t get to see as much as you wanted.

    Reply
  2. OMG kakšna fotka! tole je pa za v okvir!!
    Jaz sem Pariz že videla…neprijetna izkušnja predvsem zaradi družbe, zato nimam lepih spominov nanj. Tako da bo treba obisk definitivno ponovit

    Reply
  3. Pariz je tudi zame eno izmed najlepših evropskih mest (saj vem, da se “najlepše” sliši obrabljeno) ampak res mislim, da bi si ga moral vsak ogledati. in tudi, če si v Parizu en teden, deset dni ali 14, je še vedno premalo za videti vse, in karseda pristno doživeti mesto! Vsekakor je odlična destinacija. in fotografija je res posrečena! (ali pa fotograf enostavno obvlada!) :yes:

    Reply
  4. Pariz je lušno mesto, a vendar ne potrjuje tistega klišeja o najbolj romantičnem mestu na svetu – vsaj v mojih očeh ne :) Všeč mi je arhitektura, vzdušje ob Seni, vsekakor pa je v Franciji na splošno vse zelo drago in imajo premalo košev za smeti :)

    Reply
    • Oja, nad smetmi sem bila pa razočarana. Bilo je kar nastlano. :( Cene so res zasoljene. Glede arhitekture se strinjam (vsaj kolikor sem videla). Ostalo bom pa komentirala, ko bom imela priliko doživeti. :biggrin:

      .-= Maestra´s last post … Back from Paris … =-.

      Reply

Leave a Comment