Maestra’s OPIsMaestrini OPIji

I decided to reorganize my stash of nail polishes again. As some of you might remember I reorganized my stash a while back. I organized it by color back then, but I couldn’t get used to it. I had to search for particular polishes too long and the drawers looked like a mess, because of the different bottle shapes. I admit that my stash made me nervous. And that’s why I decided that I’ll organize my stash back the way it was. Well, not exactly the way it was. I’ll probably keep the “special” polishes like glitters, mattes, duochromes, magnetic polishes etc. separately. I’m still deciding on this one.

And so I started to reorganize my stash again. This time it’ll be a slow process as I’ll do it in stages and brand by brand when I’ll have the time. Today I started with my OPIs. Here they are, Maestra’s OPIs.

Stash: Maestra's OPIs
Maestra\’s OPIs

How do you keep your nail polish stash organized?

Odločila sem se, da ponovno preuredim svojo zbirko lakov za nohte. Morda se kdo izmed vas še spomni, da sem pred časom zbirko preuredila po barvah. Na takšno ureditev se nikakor nisem mogla navaditi in me je delala prav nesrečno, saj sem lake neprestano iskala po predalih. Kar pa ni “point” urejene zbirke, kajne? Poleg tega me je živciral še pogled na vsak predal, saj je vse izgledalo tako neurejeno. Razlog je v tem, da je bilo v vsakem predalu toliko različno oblikovanih stekleničk. V glavnem, s takšno ureditvijo sem bila popolnoma nesrečna in sem se odločila, da ponovno uredim zbirko po znamkah. Odločam se še, ali bi še zmeraj imela ločeno “posebne” lake, kot so bleščičasti, mat, duochrome, magnetni ipd. To bom še videla. Tokrat bo proces preurejanja precej dolg, ker bom urejala po delih in po znamkah, ko bom le imela čas. Danes sem začela s svojimi OPIji. Tukaj so … Maestrini OPIji.

Stash: Maestra's OPIs
Maestra's OPIs

Kako pa imate vi organizirano zbirko?

16 thoughts on “<!--:en-->Maestra’s OPIs<!--:--><!--:sl-->Maestrini OPIji<!--:-->”

  1. Oh, kako lep pogled. :wub: Jaz jih imam po znamkah. Če bi jih imela po barvah, bi bila že to nekajtedenska težava, ker tiste ki so na mejah kakšne barve, ne bi znala točno razvrstiti. In vampy vijolična in nežno lila barva za moj okus enostavno ne moreta v isti predal, pa čeprav sta obe “vijolični”. :wink: Pri znamkah pa vsaj približno vem katere barve imam in se tako lažje odločim. Morda bom spremenila mnenje ko bom imela tako ogromno zbirko kot jo imate nekatere. :wink: Sem nekaj dni nazaj pogledala od Vampy Varnish posnetek zbirke – ona jih pa res že mora imeti po barvah razporejene. :stars: :biggrin:

    Reply

Leave a Comment