Kiko – Viola Microglitter (255)Kiko – Viola Microglitter (255)

First time I encountered Kiko store was this summer while shopping in Munich. I was blown away by numerous nail polishes, eyeliners, lipsticks, eyeshadows … :stars: But as Kiko was one of the last stores on my shopping list in Germany, my wallet was already pretty thin, so I bought only few nail polishes and satin-matte lipstick. :cute:

The minute I got home I was bombarded with Kiko swatches, reviews … and of course I wanted to try everything out. I had no idea how long would their nail polish sale last so I was anxious to get more of their gorgeous polishes as soon as possible. Their site is not user friendly, but I finally managed to find map with all of their stores. I was already plotting who to ask for a favor/swap, when my darling offered to drive me to Italy. :drop: It’s not a long trip (about an hour in one direction), but still – a trip is a trip and it was very sweet from my better half to take me there. :love:

One of polishes that came with me from Italy was also Kiko Viola Microglitter (no. 255).

KIKO Viola Microglitter (no. 255) bottle
KIKO Viola Microglitter (no. 255)

Viola Microglitter has gorgeous dark purple base loaded with holographic micro glitter. :wub:
I used 2 thicker coats + top coat. Application and formula were OK.

KIKO Viola Microglitter (no. 255) swatch by Parokeets
KIKO Viola Microglitter (no. 255)

I paid 2,5 EUR (3.4 USD) for 11ml (0.37 fl.oz.) bottle.

But I do wonder – do you ever get any kind of gift/discount for larger purchases in Kiko stores? What is your experience with them and make up stores in general?V Münchnu sem imela prvič priložnost obiskati Kiko trgovino. Pestra izbira lakov za nohte, linerjev, senčk … me je čisto navdušila. :stars: Na žalost je bil Kiko ena izmed čisto zadnjih trgovin, ki sem jih obiskala v Nemčiji, tako da je bila moja denarnica že precej izropana. :silly: Nekaj lakcev in eno šminko sem si pa le omislila. :cute:

In kot se to ponavadi zgodi, so me kmalu po prihodu domov z vseh koncev začeli bombardirati swatchi Kiko dobrot. Predvsem me je mamila trenutno ugodna cena njihovih lakov, tako da sem že študirala koga bom prosila za uslugo/swap. Vendar me je moj dragi presenetil s ponudbo, da me lahko on pelje v Italijo. :drop: Iz Ljubljani ni daleč do Italije, vendar za vogalom pa tudi ravno ni. Vsekakor je bilo zelo, zelo prijazno od moje boljše polovice, da me je peljal na izlet v Kiko. :love: No, spotoma sva zavila še v Piran … če sva bila pa že v bližini. :biggrin:

Eden izmed lakov, ki je prišel z menoj iz Italije, je Kiko Viola Microglitter (št. 255).

KIKO Viola Microglitter (no. 255) bottle
KIKO Viola Microglitter (no. 255)

Viola Microglitter ima prekrasno temno vijola bazo, ki je prepredena z mini holo bleščicami. :wub:
Uporabila sem 2 debelejši plasti + nadlak. Tako nanos kot formula sta neproblematična.

KIKO Viola Microglitter (no. 255) swatch by Parokeets
KIKO Viola Microglitter (no. 255)

Cena: 2,5 EUR za 11ml.

Me pa zanima ena zadeva – ali poznajo v Kiko trgovinah popust/darilce pri večjih nakupih? Kakšne so vaše izkušnje z njimi in drugimi make-up trgovinami?

39 thoughts on “<!--:en-->Kiko – Viola Microglitter (255)<!--:--><!--:sl-->Kiko – Viola Microglitter (255)<!--:-->”

  1. :w00t: jojjj jaz sem iz portoroza in grem veliko krat v kikota in ne bos verjela da iscem tocno ta lakec in ga nikoli ne dobim! :( sedaj imam ze kaksnih 10 kikotov ampak jaz bi tegaaa :drool:

    Reply
  2. Kiko ftw :yes:
    Kar se tiče popustov in darilc…imam že veliko njihovih izdelkov, vsakič ko grem v TS nekaj vzamem, ampak darilo je samo enkrat dobila mama in sicer tester za novo sončno kremo :whistle: pa še takrat ne vem, če je vzela kak velik znesek….
    V katerem si pa bila? Meni je veliko lepši tisti v nakupovalnem centru Montedoro :yes:

    Reply
    • Točno tam sem bila … čeprav sva komaj našla šoping center. :biggrin:
      Zanimivo – očitno se branijo kupcev, ki pustijo malo večje količine denarja pri njih. :devil:

      Reply
      • Center je malo skrit, ja :) Nima niti kaj dosti obiska, kar je prav škoda :/ Ima pa Kiko zaradi tega vedno vse na zalogi :yes: vsaj jaz sem do zdaj še vedno naletela na vse polne police :thumb:
        Branijo se niti ne kupcev, jaz sem vedno naletela na kakšne uber vsiljive prodajalke :whistle: Mi je pa zanimivo, da pri nas italijani v trgovinah vedno vprašajo, če lahko dobijo kak popust, tam pa ti ne dajo dobesedno nič :think: saj tisti tester za sončno kremo od mame ni bil niti za enkrat namazat po obrazu :angry:

        Reply
  3. Hmmm, še vedno med untrieds … moram popravit, čudovita barva! Nikoli še nisem kupovala v Kikotu, sem pa dobila kar nekaj stekleničk od kolegice. Imam pa namen obiskat enkrat njihovo štacuno. :yes:

    Reply

Leave a Comment