Impulsive shopping :)Če so bili pa znižani :)

You know the felling when you got to the store for one of those everyday necessities and come out with new nail polishes? And then I wonder why my darling commented on my, “I need only milk” statement with, “Sure you do.” :silly:

Here is what I had to buy:

  • Bourjois nail polishes were 50% off if you get two, so I went with Turquoise Block (22) and Rouge Obscur (12);
  • Maybelline Colorama polishes were only 2 EUR so I took extra minute to see if I like any of the shades. No. 49 looks interesting with silver base and holographic shimmer/glitter + I could not resist peachy no. 56 (I just hope it doesn’t turn out to frosty).
  • Essence Show Your Feet in shade The Peeptoe is one of those summery colors that you just have to buy.
Colorama, Bourjois nail polish haul
Colorama, Bourjois nail polish haul

I think I’ll pair Bourjois Turquoise Block with Colorama 49 first. It looks like possibly very interesting combo. :nails:

And I solemnly swear that I did buy milk too – one liter for each nail polish. :biggrin:

Verjetno vse poznate občutek, ko se odpravite v trgovino po eno izmed vsakodnevnih potrebščin, domov pa prinesete nove lake. In potem se čudim zakaj mi dragi ni verjel, da bova iz trgovine res prinesla samo mleko. Mislite, da mi je podzavestno/z razlogom najbolj všeč mleko iz Mullerja? :silly:

Nekaj lakcev, ki so morali z menoj:

  • Bourjois ima spet 50% znižanje na 1 Seconde gel lake, če kupiš dva. Meni sta se najbolj dopadla: Turquoise Block (22) in Rouge Obscur (12);
  • Maybelline Colorama laki so bili tudi nekaj malega znižani in trenutno stanejo okoli 2 EUR. Idealna priložnost, da si vzamem minutko in si pobližje ogledam stojalo. Nabolj zanimiv mi je na prvi pogled deloval lak št. 49 – srebrna baza s holo šimrom/bleščicami. Upreti se pa nisem mogla niti št. 56 (upam pa, da ne gre za zelo frosti odtenek).
  • Essence Show Your Feet v odtenku The Peeptoe deluje kot krasna poletna barva + moj dragi je ljubitelj oranžne, tako da me je to še bolj spodbudilo k nakupu. :cute:
Colorama, Bourjois nail polish haul
Colorama, Bourjois nail polish haul

Mislim, da bom najprej pokombinirala Bourjois Turquoise Block s Colorama 49 lakom. Delujeta mi kot potencialno zelo zanimiva kombinacija. :nails:

In če ste se spraševali – prisežem, da sem kupila tudi mleko … 1 liter za vsak lakec. :biggrin:

8 thoughts on “<!--:en-->Impulsive shopping :)<!--:--><!--:sl-->Če so bili pa znižani :)<!--:-->”

  1. Kmalu nam pokaži kako se obnesejo novi Colorama lakci, a imaš v prihodnocti namen kupovati tudi ostale stvari (glosi, senčila in rdečila mislim da so še)?

    Reply
    • Glosi me ne mikajo, senčke in rdečila si moram pa dobro ogledat. Nekaj zadevic je delovalo luštnih, samo še čas si moram vzeti za podrobno inšpekcijo. :silly:

      Reply
  2. Hehehe, zabavno! Joj, tale Bourjois me takoooo mika, ampak ko VEM da imam podoben odtenek v eni od Kiko stekleničk in se sploh ne morem prepričat, da bi ga morala kupiti. Pa tako luštna akcija je … ah. :sigh: Zna biti, da naslednjič pade. :wink: Sicer pa navijam za swatche Colorame, ker me niti eden še ni pritegnil, pa me zanima, kaj zamujam. :)

    Reply
    • Khm – jaz sem morala kupiti še svetlo rdeč Bourjois … me je preveč mamil. :biggrin:
      Mene tudi firbec matra kakšna je kaj nova formula Coloramic. Mislim, da bo vsaj holo hitro prišel na vrsto – vreme bo idealno zanj. :cute:

      Reply
  3. hihi, luštna objava :happy:

    jaz pa šla po hrano v Špar in mimogrede poškilila še, ali imajo Ecotools čopiče, pa jih nimajo,
    bo treba še kam drugam pokukat :crown:

    Reply

Leave a Comment